5 redenen om samen te eten

5 redenen om samen te eten

02 December 2019

Heeft u nog geen plannen voor de feestdagen? Wees moedig – zo nodig brutaal – en vraag anderen om samen met u te eten. Samen eten zorgt namelijk voor sociale binding en tegelijkertijd ook dat u gezonder én gevarieerder eet. Om u te inspireren organiseert Kruiswerk een Warme Nieuwjaarslunch.

 

De voordelen van samen eten 

Gezamenlijk eten heeft veel voordelen.

U eet gezonder. Geen diepvriesmaaltijd of vette, snelle hap, maar een verse maaltijd met groenten, vlees of vis.

U eet goedkoper. Wanneer u groter inkoopt, bent u immers goedkoper uit.

U eet gevarieerder. U eet niet alleen wat u zelf zou kiezen.

U eet langzamer en regelmatiger. Doordat u het gezellig heeft zult u merken dat u langzamer eet.

U leert elkaar kennen.

 

De Kruiswerk Warme Nieuwjaarslunch

Om u te inspireren en een goede start te maken, organiseren Kruiswerk en Food Connect daarom in januari de Kruiswerk Warme Nieuwjaarslunch. Deze lunch vindt plaats op dinsdag 14 januari van 12.00 uur tot 14.00 uur in de hal van ’t Brewinc, IJsselkade 17, Doetinchem. Kans maken op een plekje bij de Warme Nieuwjaarslunch? Lees dan snel verder!

 

Stamppotbuffet van Food Connect

Tijdens de Warme Nieuwjaarslunch in januari 2020 genieten leden en teamleden van Kruiswerk van een heerlijke warme lunch, bereid door Food Connect. Hierbij geniet u van diverse stamppotten, geserveerd met bijpassende tafelzuren.

 

Food Connect tijdens de feestdagen

Food Connect is gespecialiseerd in heerlijke vers gekoelde en vriesverse gerechten en een handige boodschappenservice voor thuis. Wilt u tijdens de feestdagen ook genieten van feestelijke gerechten? Food Connect heeft voor de feestdagen een speciaal menu samengesteld met diverse keuzes uit voor- hoofd- en nagerechten, zoals een heerlijke wildbouillon (zie foto).

De wildbouillon van het feestdagenmenu

Kruiswerk voordeel!

Als u lid van Kruiswerk bent, profiteert u van de volgende voordelen bij Food Connect:

Geen bezorgkosten t.w.v. €2,45;

Proefpakket van twee maaltijden voor €10,- of vijf maaltijden voor €20,- (gratis thuisbezorgd, eenmalige aanbieding).

 

Puzzel mee en maak kans!

Wilt u kans maken op twee plekken bij de Kruiswerk Warme Nieuwjaarslunch op dinsdag 14 januari 2020? Los dan de Winterpuzzel op uit de laatste editie van de Kruiswerk Krant (krant 4, dec-jan-feb), of de puzzel in het mini-magazine (alleen voor leden). Probeert u uw oplossing(en) op te sturen vóór 31 december 2019? Winnaars worden in de eerste week van 2020 gecontacteerd.

Succes en hopelijk treffen wij u bij onze Warme Nieuwjaarslunch.