zlimthuis-thuisscan

Zlimthuis Thuisscan

0 beoordelingen

Worden dagelijkse activiteiten lastiger? Of heeft u twijfels over uw veiligheid? Dan is Zlimthuis er voor u: met het woonadvies van de experts van Zlimthuis weet u precies wat u moet doen om veiliger en comfortabeler te wonen. Zlimthuis ondersteunt u met advies op maat, begrip voor uw wensen en hun kennis van praktische oplossingen en domotica. Gewoon in gesprek bij u thuis of in het huis van degene die voor u zorgt!

Verloop van de Thuisscan

Binnen de Thuisscan zijn er diverse stappen die u doorloopt.

  • 1. Voorgesprek: In een persoonlijk gesprek wordt allereerst een beeld van uw woonsituatie geschetst. Dit gesprek kan zowel telefonisch als in het Beleefhuis in Doetinchem.
    2. Thuisscan: Na het voorgesprek vindt de Thuisscan plaats. In de Thuisscan wordt verder ingegaan op uw wensen en loopt de expert samen met u de woning door voor belangrijke aandachtspunten op het gebied van veiligheid en comfort binnen uw woning.
    3. Advies op maat: Aan de hand van de gegevens van de Thuisscan wordt een adviesrapport gemaakt. Dit is een persoonlijk advies, waarin niet alleen standaardoplossingen staan, maar ook oplossingen op maat zoals bouwkundige aanpassingen van bijvoorbeeld uw badkamer, slaapkamer of keuken.
    4. Realisatie: Vanuit het advies dat de experts van Zlimthuis u hebben gegeven, bepaalt u zelf welke gewenste oplossingen u wilt realiseren. U hoeft alleen maar te bellen naar uw Zlimthuis expert en zij zorgen dat uw woning  wordt aangepast naar uw wensen.

Uw voordeel

Op basis van de Thuisscan ontvangt u een uitgebreid adviesrapport. U bepaalt vervolgens zelf wat u door Zlimthuis laat realiseren. Bent u langer dan 1 jaar lid van Kruiswerk? Dan ontvangt u de Thuisscan gratis. Als u korter dan 1 jaar lid bent van Kruiswerk betaalt u € 149,- voor de Thuisscan. 

Vraag uw thuisscan gemakkelijk en snel aan via: aanvraagformulier Thuisscan.

Bent u nog geen lid van Kruiswerk? Dan betaalt u voor de Thuisscan, inclusief een lidmaatschap van Kruiswerk, € 149,-. Meld u hier aan voor het lidmaatschap van Kruiswerk Achterhoek en Liemers.