Woningaanpassingen ouderen

Woningaanpassingen Zlimthuis

0 beoordelingen

Iedereen wil graag veilig en fijn wonen. Daarom biedt Zlimthuis een totaalpakket aan advies en slimme oplossingen op het gebied van comfort en veiligheid thuis. Alles voor een gelukkig en zorgeloos leven waarin u zelf uw eigen woongeluk bepaalt. Nu én voor de toekomst. Zlimthuis zorgt voor inspiratie tot en met realisatie.

Zlimthuis  

Zlimthuis staat bekend om de expertise voor kleine en grote huisaanpassingen en -automatisering. Zlimthuis-experts Marcel en Martijn geven u graag praktisch advies, bij u thuis of in het Beleefhuis, over comfortabel en veilig wonen. Zij zijn hier speciaal voor opgeleid en zoeken altijd naar mogelijkheden en oplossingen die uw woongemak vergroten. Twijfelt u of sommige alledaagse handelingen makkelijker kunnen? Wilt u advies over brand- en inbraakveiligheid? Op basis van uw woonsituatie geven de experts u advies.

Beleefhuis

Het Beleefhuis is compleet ingericht met het wooncomfort van een slimme woning. Zlimthuis hoopt u zo volop te inspireren! Ontmoet hier ook de Zlimthuis expert, die u graag laat zien hoe slimme producten live werken. U bent van harte welkom van maandag tot en met vrijdag in het Beleefhuis in Doetinchem, aan de IJsselkade 17 tussen 9.00 en 12.00 uur.

Zlimthuis Thuisscan

Een goed advies is er één die past bij uw situatie. De Zlimthuis expert komt dan ook graag bij u thuis voor de Thuisscan. Deze scan is kosteloos en biedt u meer inzicht in hoe eventuele woonproblemen eenvoudig vertaald kunnen worden naar de juiste oplossingen. Allereerst heeft u een voorgesprek met de expert, waarna de Thuisscan bij u plaatsvindt. Vervolgens ontvangt u een compleet adviesrapport op maat, waarbij u zelf kiest welke oplossingen u (nu) al wilt realiseren. Door uw verhaal geïnspireerd, door ons gerealiseerd.

Voor leden die minimaal 1 jaar lid zijn van Kruiswerk is de Thuisscan gratis. Op basis van de Thuisscan ontvangt u een uitgebreid adviesrapport. U bepaalt vervolgens zelf wat u door Zlimthuis laat realiseren.

Vraag uw thuisscan gemakkelijk en snel aan via: www.zlimthuis.nl/thuisscan.

Bent u geen lid van Kruiswerk? Dan betaalt u voor de Thuisscan, inclusief een lidmaatschap van Kruiswerk, € 149,- Vraag hier Kruiswerk lidmaatschap aan.

Zlimthuis Workshop

Zlimthuis organiseert nuttige workshops en online uitzendingen op het gebied van comfortabel en veilig wonen, brandpreventie en eHealth. In de workshops leert u oplossingen eenvoudig zelf toe te passen in uw eigen huis. Voor meer informatie en actuele data gaat u naar de workshops van Zlimthuis.

Leefsamen

Leefsamen is de slimme sociale alarmering voor in uw huis. Wilt u veilig en gerust thuis blijven wonen? Leefsamen biedt u de zekerheid dat als er iets gebeurt, uw naasten daar direct melding van krijgen. U ontvangt vijf slimme melders, die dag en nacht in contact staan met de app die uw contactpersonen beheren. Leefsamen wordt volledig voor u geïnstalleerd en ingesteld, samen met één van uw contactpersonen.

Als lid van Kruiswerk betaalt u geen € 390,- maar € 199,- voor het totaalpakket, incl. Installatie en 12 maanden abonnement (niet-leden 6 maanden). Voor meer informatie over Leefsamen gaat u naar de dienstenpagina van Leefsamen.