Kruiswerk Zorgcollectief

Kruiswerk Zorgcollectief

0 beoordelingen

Dezelfde zorgverzekeraar, met een betere prijs en fijne extra's! Dat is Kruiswerk Zorgcollectief. Altijd een passende zorgverzekering, advies bij het overstappen en fijne extra's en korting speciaal voor leden van Kruiswerk.

Verzekeren bij Kruiswerk Zorgcollectief

Ook in 2021 verzekert u zich als lid van Kruiswerk voordelig met het Kruiswerk Zorgcollectief! Kies uit de zorgverzekeringen van Menzis, Zilveren Kruis of VGZ. Als u zich verzekert via het Kruiswerk Zorgcollectief dan krijgt u verschillende extra’s bij uw verzekering, zoals extra vergoedingen en speciale cursussen. Er is altijd een verzekering die bij uw situatie past. Wij adviseren u hier graag in. U krijgt natuurlijk ook een mooie korting op de basisverzekering, en op de aanvullende pakketten.

De voordelen van het Kruiswerk Zorgcollectief

  • ✓ Zekerheid: een goede basisverzekering bij de grootste zorgverzekeraars 
    ✓ Keuze: verschillende (gratis) aanvullende pakketten 
    ✓ Korting: gunstige premies, flinke besparingen
    ✓ Service: persoonlijke informatie, advies en hulp bij het overstappen

Overstappen en instappen

Niet verzekerd bij VGZ, Zilveren Kruis of Menzis?
In november zijn alle premies van alle zorgverzekeringen weer bekendgemaakt. Een goed moment om u te oriënteren op een passende zorgverzekering voor het jaar 2021. Als Kruiswerk lid kunt u in ons collectief kiezen voor zorgverzekeringen van Menzis, Zilveren Kruis of VGZ. Per verzekeraar krijgt u verschillende extra’s, zoals extra vergoedingen en speciale cursussen. Zo is er altijd een verzekering die bij u past. U krijgt zowel korting op de basisverzekering, als op de aanvullende pakketten. 

Verzekerd bij VGZ, Zilveren Kruis of Menzis?
Als lid van Kruiswerk kunt u het hele jaar instappen in het Kruiswerk Zorgcollectief, als u al verzekerd bent bij VGZ, Zilveren Kruis of Menzis. Wij controleren zodra de premies bekend zijn graag of het voor u voordeliger is om in te stappen in het Kruiswerk Zorgcollectief. U blijft dan bij VGZ, Zilveren Kruis of Menzis verzekerd, maar met de voordelen van het Kruiswerk Zorgcollectief. Daarnaast zoeken we voor u uit welke extra’s u krijgt. Vul hiervoor het instapformulier in op de website: www.kruiswerkzorgcollectief.nl

Meer weten?

Aan het einde van het jaar worden speciaal voor de geïnteresseerden weer informatiebijeenkomsten georganiseerd, om u meer te vertellen over het voordeel van ons Zorgcollectief en de verschillende keuzes die u hierbij heeft. Ook kunt u aan het einde van het jaar weer langskomen voor persoonlijke adviesgesprekken. Hierbij gaat u één op één in gesprek met Willem Veenendaal, adviseur zorgverzekeringen. 

Uitgebreide informatie en ons aanbod kunt u vinden op www.kruiswerkzorgcollectief.nl