Direct door naar content

Heerlijk en veilig douchen

Jaarlijks belanden meer dan 24.000 mensen in het ziekenhuis door een val vanwege uitglijden. Gladde vloeren als gevolg van vochtigheid in badkamer zijn een belangrijke oorzaak van dit soort ongevallen.  

Simpele oplossingen voor grote problemen 

Niet veel mensen weten dit, toch zijn er hele goede en eenvoudige anti-slipoplossingen tegen gladde (tegel)vloeren, houten (tuin)vlonders, trappen en andere oppervlaktes. “Vooral na het douchen was onze tegelvloer erg glad. Je schuifelt dan wat door de badkamer en dat gaf mij elke keer weer een angstig gevoel”, vertelt Anneke van Zanden. “Nadat ik met mijn man een gratis workshop had gevolgd bij het Zlimthuis Beleefhuis van Kruiswerk, drong het tot mij door dat zij mij vast ook konden helpen met dit badkamerprobleem. Van de expert kreeg ik gelijk een demonstratie van de meest eenvoudige oplossing: een behandelspray voor de tegels. Ik dacht eerst nog wel wat kritisch; dat kan toch de oplossing toch niet zijn?” 

De expert bij u thuis  

Toch besloten Anneke en haar man om aan Zlimthuis te vragen om de badkamer te behandelen. Een week later kwam de expert bij hen thuis. “En opeens zagen we hoe onze tegels van de gladde badkamervloer werden behandeld en veranderde in een veilige anti-slipvloer. Het ging zo vlot! Het aanbrengen van de antislip behandeling was zo gedaan en je kan na een paar minuten alweer in de badkamer.”  Na een paar weken gebruik is Anneke nog steeds erg tevreden over de antislip-laag: “Wat een geweldige ervaring om te douchen op een veilige, niet gladde vloer. De gehele badkamer is slipvrij zodat wij ons goed, op blote voeten, kunnen verplaatsen in onze natte ruimte. Het lukt mij zelfs om staand mijn voeten af te drogen zonder het gevoel van gladheid. Voor de vloerbehandeling deed ik dat zittend op de wc. We zijn erg tevreden over het resultaat en blij met deze veilige oplossing.”  

Geen valpartijen en kalk meer  

Relatief veel klantvragen bij Zlimthuis gaan over veiligheid in de badkamer. “Van een bad waar mensen nauwelijks meer uitkomen tot deze vraag over gladde tegels, alle vragen proberen we te beantwoorden. We nemen de tijd voor iedereen en als mensen het willen komen we thuis om te kijken welke oplossing past. Geen mens en huis is immers gelijk!”, vertelt Marcel Nijhof, Zlimthuis expert. Familie Van Zanden is niet alleen geholpen met de anti-slip oplossing. “Een bijkomend voordeel is, is dat de donkere tegels in de badkamer nu mooi egaal opdrogen. Een aanrader, want kalkaanslag en kringen zijn niet meer zichtbaar.” Voorkom ook problemen voortijdig en zorg dat jouw vloer, vlonder of trap veilig is. Zlimthuis heeft voor praktisch elke situatie een passende antislipoplossing.  

Neem voor advies contact met de Zlimthuis expert op via 088 - 17 17 370 of stuur een e-mail naar info@zlimthuis.nl

Je kunt hier vrijblijvend een Thuisscan aanvragen.

 

Vond je dit interessant? Meld je dan nu aan voor onze digitale nieuwsbrief en ontvang elke maand onze nieuwste artikelen. 

Aanmelden nieuwsbrief

Terug naar overzicht
Terug naar overzicht

Voor vragen over woonoplossingen bij jou thuis

Bel met de Zlimthuis advieslijn

088 – 17 17 370

Bereikbaar op werkdagen
9:00 – 17:00 uur

Gerelateerde dienst Thuisscan Gerelateerd artikel Tips om woningbrand te voorkomen Krant gemist? Lees online!