Direct door naar content

Maak jouw woning winterklaar met Zlimthuis

Goed voorbereid de donkere dagen in? Maak jouw woning winterklaar met de veilige oplossingen van Zlimthuis.  

Goede verlichting 

Het is sneller donker en het blad valt op de grond: de winter komt er langzaam aan. De kans is groot dat jij thuiskomt in het donker, waarbij vallend blad voor uitglijgevaar zorgt. Een buitenlamp op sensor wordt automatisch ingeschakeld bij beweging of schemer en uitgeschakeld in de ochtend. Zo zie jij altijd waar je loopt in de schemer of het donker. Heb je geen stroom bij de voordeur? Kies dan voor een lamp op solar. Het mooie aan deze lamp is dat de accu wordt opgeladen door de zon, zelfs bij bewolking! Daardoor heb je op ieder gewenst moment licht, wat nodig is voor een veilige entree. Goede verlichting draagt bij aan zowel gewenst als ongewenst bezoek. Een inbreker wil namelijk niet in het volle licht staan.

Bekijk hier de buitenlamp op zonne-energie met schemerschakelaar.

Een goede toevoeging, naast een buitenlamp, is het verlichten van jouw huisnummer. Zo vinden hulpverleners gemakkelijker jouw huis, ook in het donker. En zijn zij sneller ter plaatse. Is het niet mogelijk jouw bestaande huisnummer te verlichten? Dan bestaan er ook speciaal verlichte huisnummers.

Bekijk hier de buitenlamp op zonne-energie met schemerschakelaar en verlicht huisnummer.

Wie staat er aan de deur?

Overal kunnen zien wie er voor je deur staat? Met de Ring Videodeurbel kan het! Kijk, luister en praat via jouw smartphone met de persoon die aanbelt. Zo weet je altijd voor wie je de deur opendoet. En kun je ook diegene te woord staan wanneer je niet thuis bent. Wist je namelijk dat inbrekers vaak eerst aanbellen om te zien of er gereageerd wordt? Met deze videodeurbel bedenkt hij zich wel twee keer. 

Bekijk hier de Ring Videodeurbel mét extra deurbel.

Is het voor jou voldoende om in huis te kunnen zien en communiceren met wie er voor de deur staat? Dan kan dit ook al met de Alecto intercom. Hierbij heb je geen mobiele telefoon nodig. Dit is de meest gebruiksvriendelijke videodeurbel.

Bekijk hier de video deurintercom.

Nooit meer op zoek naar een lichtknop

Herken je dat: het is donker in huis en je moet op de tast op zoek naar de lichtknop? Met een energiezuinige plafonniere, voorzien van een bewegingssensor, ben je altijd verzekerd van sfeervol licht in jouw gang, trappenhuis of toilet. Zodra je aan komt lopen springt de lamp aan. 

Bekijk hier de plafonniere met bewegingssensor.  

Daarnaast kan een eenvoudig klein nachtlampje je comfort en veiligheid geven op ieder gewenste plek. Dit lampje kan overal worden geplaatst en is uitgevoerd met een energiezuinige ledlamp die werkt op batterij.

Bekijk hier de draadloze sensor oriëntatieverlichting.

Je woning altijd veilig verwarmen en beveiligen

De wintermaanden zijn gezellig en knus. De open haard en kaarsjes gaan weer aan. Dit zorgt ook voor meer brandgevaar. Zorg voor brandmelders die voorzien zijn van een juiste houdbaarheidsdatum en goede accu. Er zijn rookmelders met een ingebouwde accu die een levensduur hebben van 10 jaar, zodat deze altijd een optimale werking hebben en jij niet steeds met de batterijen hoeft te klungelen. Vanaf 1 juli 2022 is het wettelijk verplicht op iedere woonverdieping een rookmelder te hebben.

Bekijk hier de rookmelder.

Koolmonoxide is een reuk- en kleurloos gas en daardoor niet of nauwelijks waar te nemen. Heb je met de koude dagen ook heerlijk de kachel of verwarming aan? Ook een moderne Hr-ketel, schoorsteen of geiser kan koolmonoxide afgeven, als er niet op tijd onderhoud aan gepleegd wordt. Dit kun je eenvoudig ondervangen met het plaatsen van een koolmonoxidemelder. 

Bekijk hier de koolmonoxidemelder.

Benieuwd wat Zlimthuis voor jou kan betekenen? Neem eens een kijkje op www.zlimthuis.nl of bel 088 - 17 17 370.

 

Vond je dit interessant? Meld je dan nu aan voor onze digitale nieuwsbrief en ontvang elke maand onze nieuwste artikelen.

Aanmelden nieuwsbrief

Terug naar overzicht
Terug naar overzicht

Voor vragen over woonoplossingen bij jou thuis

Bel met de Zlimthuis advieslijn

088 – 17 17 370

Bereikbaar op werkdagen
9:00 – 17:00 uur

Gerelateerde dienst Thuisscan Gerelateerd artikel Tips om woningbrand te voorkomen Krant gemist? Lees online!