Blij en gezond

Bekijk de top 10 gratis diensten

18 March 2021

Kruiswerk ondersteunt u graag!

Met het lidmaatschap van Kruiswerk krijgt u korting op diverse producten en diensten. Zo schakelt u gemakkelijk hulp van een tuinman in met korting en gaat u zonder zorgen op pad met de Kruiswerk Pechpas voor € 29,- per jaar. Maar wist u ook dat Kruiswerk gratis diensten aanbiedt? Gratis? Ja, helemaal voor nop.

1. Gratis (13 weken) uitleen van loophulpmiddelen.
Als lid van Kruiswerk kunt u tot maximaal 13 weken gratis diverse loophulpmiddelen lenen bij de Medipoint Thuiszorgwinkel.

Ga naar www.kruiswerk.nl/thuiszorgwinkel om een winkel of uitleenpunt bij u in de buurt te vinden.

2. Gratis gezondheidschecks
Wij vinden uw gezondheid heel belangrijk. Daarom bieden wij gratis gezondheidschecks bij u in de buurt aan. In verband met de maatregelen omtrent het coronavirus vinden er op dit moment geen gezondheidschecks plaats.

3. Gratis 1 week uitleen van een borstkolf
Bent u net bevallen en wilt u graag borstvoeding geven? Probeer via Kruiswerk een borstkolf uit (t.w.v. € 17,50). Wilt u een borstkolf aanschaffen? Dan ontvangt u een mooie korting.

Ga naar www.kruiswerk.nl/borstkolf om de mogelijkheden te bekijken.

4. Gratis kraampakket
Of u nu thuis gaat bevallen of in het ziekenhuis: u wilt zich graag goed voorbereiden. Daarom bieden we u een gratis kraampakket, indien u dit niet van uw zorgverzekeraar ontvangt, met zorg samengesteld door verloskundigen.

Ga naar www.kruiswerk.nl/kraampakket om te zien wat er in het pakket zit.

5. Gratis acute hulp (8 uur/jaar)
Voor de onverwachte momenten is het altijd fijn als er simpele oplossingen zijn. Bijvoorbeeld als u of uw partner tijdelijk hulpbehoevend wordt, of één van jullie plots opgenomen moet worden in het ziekenhuis. Als lid van Kruiswerk kunt u dan gratis 8 uur ‘acute hulp’ per jaar aanvragen*.

Bel met 088 - 17 17 330 indien u acute hulp wilt aanvragen.

6. Gratis ondersteuning bij het keukentafelgesprek
Vindt u het lastig om zich voor te bereiden op het keukentafelgesprek? Of wilt u graag dat iemand met u meegaat? Kruiswerk werkt samen met Adviespunt Zorgbelang om u hierbij te helpen. Zij kunnen u informatie en advies geven ter voorbereiding op een gesprek.

Vraag een gesprek aan via www.kruiswerk.nl/aanvraag-keukentafelgesprek of bel met onze ledenservice op 0314 - 357 430.

7. Gratis ondersteuning en advies bij financiële vragen over zorgverzekeringen
Benieuwd wat u nog meer kunt halen uit uw zorgverzekering? Of heeft u twijfels of u nog wel goed zit? Willem Veenendaal, adviseur zorgverzekeringen, geeft u graag het hele jaar door advies.

Voor vragen kunt u een e-mail sturen naar info@kruiswerkzorgcollectief.nl of bellen met 088 - 17 17 310.

“Via Kruiswerk las ik over het Kruiswerk Zorgcollectief, waardoor ik ben voorzien van goede informatie en advies. Waardoor ik nu ontzettend veel bespaar op mijn zorgverzekering aan het einde van het jaar.”
- Meneer Polman

8. Gratis advies en ondersteuning
Wilt u graag thuiszorg, huishoudelijke hulp of een maatschappelijke werker aanvragen? En weet u niet precies hoe? Of heeft u lichamelijke of persoonlijke problemen?

De Zorgadvieslijn is er voor al uw vragen op het gebied van zorg. Te bereiken op 088 - 17 17 333 (ma. t/m vrij. 9.00 tot 17.00 uur).

9. Gratis 24/7 medisch advies via de Gezondheidslijn
Of u nu een vraag heeft over uw eigen gezondheid, die van uw partner, familielid, of uw kind: de gezondheidslijn staat 24/7 voor u klaar met antwoord op al uw vragen. Te bereiken op 088 - 17 17 345.

10. Gratis Zlimthuis Thuisscan bij u thuis t.w.v. € 149,-*
Houd dieven op afstand en voorkom valgevaar: maak uw woning veiliger en comfortabeler met de Thuisscan. Met het adviesrapport van de Thuisscan weet u precies wat u moet doen om veiliger en comfortabeler te wonen.

Bent u langer dan 1 jaar lid van Kruiswerk? Dan ontvangt u de Thuisscan gratis. Ga naar www.kruiswerk.nl/thuisscan om uw huis onder de loep te nemen.

“De Thuisscan was een goede check voor ons: hoe staan we ervoor en wat zijn de mogelijkheden. Er is zoveel mogelijk tegenwoordig. Het systeem dat we uit hebben gekozen -met behulp van Zlimthuis-expert Marcel- is toekomstbestendig. Mocht onze gezondheid ooit achteruitgaan, dan kunnen we het aanpassen aan onze situatie.”

- Meneer en mevrouw Sietsma

*Indien u langer dan één jaar lid bent van Kruiswerk.

Geen lid van Kruiswerk? En wilt u wel gebruik maken van deze gratis diensten?

Een lidmaatschap is voor iedereen interessant: jong en oud, ziek of gezond, Kruiswerk is er voor iedereen. U bent al lid voor slechts € 19,50 per kalenderjaar. Hierbij profiteren alle inwonende gezinsleden van de voordelen van het lidmaatschap.

Kijk voor meer informatie op www.kruiswerk.nl/lidmaatschap of bel onze ledenservice op 0314 – 357 430 (ma. t/m vrij. van 9.00 tot 13.00 uur).