Belastingaangifte

Tips van Elise en Debby: hulp in het voorjaar

15 March 2021

We kunnen allemaal wel eens een paar extra handen gebruiken. Of u nu hulp kunt gebruiken bij uw belastingaangifte of een paar extra handen in uw tuin. Elise en Debby, van de ledenservice van Kruiswerk, geven u graag tips voor diensten in het voorjaar.

Maak uw tuin zomerklaar

Wilt u van het voorjaar en in de zomer ook genieten van een mooie tuin? Maar is het onderhoud van uw tuin te zwaar of tijdrovend geworden? Via Kruiswerk huurt u voordelig en betrouwbaar een tuinman-duo in van De Groenmakers. Afhankelijk van het vereiste onderhoud en uw wensen kunnen zij u onder andere helpen met grasmaaien, snoeien, bladruimen en het verwijderen van onkruid. Op verzoek kunnen zij ook uw tuin aanplanten. U kunt zelfs uw tuin helemaal opnieuw laten aanleggen. Denk hierbij aan een nieuwe schutting, bestrating, gazon of border. 

Als lid van Kruiswerk ontvangt u € 25,- korting op het uurtarief van een tuinmannen-duo. U betaalt dus geen € 77,50 per uur, maar € 52,50 voor een tuinmannen-duo.

Vraag nu uw tuinman aan via het online aanmeldformulier op www.kruiswerk.nl/tuinman of bel met de ledenservice op 0314 - 357 430 (ma. t/m vrij. van 9.00 tot 13.00 uur).

Elk geluid is onbetaalbaar

Welk geluid wilt u niet verliezen? Gelach, een gesprek of het gefluister van uw kleindochter: alleen met een goed gehoor geniet u van deze mooie momenten. Gehoorverlies vraagt dan ook om alle aandacht en deskundigheid. Met het prijsaanbod van Van Boxtel hoeft een hoortoestel voortaan niet meer te kosten dan € 99,-. Hoe? Kijk voor meer informatie op www.vanboxtelhoorwinkels.nl/ieder-toestel-99-euro

U kunt nog steeds langs bij de hoorwinkels van Van Boxtel. Zij voeren hun afspraken zoveel mogelijk uit met 1,5 meter afstand. Op vertoon van uw ledenpas ontvangt u in de winkels 15% korting op gehoorbeschadiging-op-maat. Daarnaast heeft u bij aankoop van twee hoortoestellen de keuze uit 1 jaar lang gratis batterijen óf 50% korting op pakket ‘Goed’ (of een ander pakket met € 47,50).

Kijk op www.vanboxtelhoorwinkels.nl/winkels voor een hoorwinkel bij u in de buurt.

Veilig over de weg

Valt de verloopdatum van uw rijbewijs op of na uw 75e levensjaar? Dan bent u verplicht zich te laten keuren voor een Klein en Groot Rijbewijs. Wij helpen u graag met het inplannen van een herkeuring voor uw rijbewijs bij de RijbewijskeuringsArts.

De kosten voor een rijbewijskeuring zijn als volgt (prijzen incl. btw):

✓ Voor rijbewijs B/E voor leden en 75+: € 40,-.
✓ Voor Groot Rijbewijs, beroepschauffeurs en CDE en taxi: € 60,-.
✓ Medische keuring, ongeacht uw leeftijd: € 60,- 

U maakt gemakkelijk online een afspraak via www.rijbewijskeuringsarts-mobiel.nl of door te bellen met 085 - 01 80 800 (ma. t/m vrij. van 9.00 tot 17.00 uur).

Hulp bij uw belastingaangifte

Het is weer tijd voor de belastingaangifte. Deze dient u te verzenden vóór 1 mei 2021 naar de Belastingdienst. Meestal ontvangt u hierover persoonlijk bericht van de Belastingdienst, maar ook als dat niet het geval is, kan het zijn dat u aangifte moet doen. Heeft u ook moeite met cijfers? Of komt u er gewoon niet uit? Laat u dan helpen bij uw belastingaangifte. De belastinghulp van Kruiswerk Achterhoek en Liemers verzorgt voordelig uw belastingaangifte, zodat u precies weet hoeveel belasting u moet betalen of hoeveel geld u terugkrijgt.

Leden van Kruiswerk ontvangen € 25,- korting en betalen voor de aangifte van één persoon € 85,- en bij twee personen € 95,-. Doet u voor het eerst aangifte? Dan ontvangt u hier bovenop nog eens € 15,- extra korting!

Vraag nu hulp aan via www.kruiswerk.nl/belastingaangifte.

Benieuwd naar wat Kruiswerk voor u kan betekenen?

Elise en Debby staan graag voor u klaar
Heeft u een vraag, of kunt u ergens hulp en ondersteuning bij gebruiken? Neem dan eens contact met ze op via info@kruiswerk.nl of op het telefoonnummer 0314 - 357 430, bereikbaar op maandag t/m vrijdag van 9.00 tot 13.00 uur.