B-zorgservice

Maak van boodschappen doen een feestje, met hulp van B-zorgservice

15 March 2021

Rijdende winkels. Kent u ze nog? Naast de buurtwinkels verdwijnen ook de rijdende winkels steeds meer uit het straatbeeld. Supermarkten worden groter en verliezen daarbij het persoonlijke karakter, dit is voor vele kwetsbare ouderen lastig. Zij moeten al snel bij familieleden aankloppen, terwijl zij graag zelfstandig blijven. Boodschappen dienen vooral online besteld te worden, maar niet iedereen is digitaal vaardig. Waardoor het in de toekomst lastiger wordt om boodschappen te bestellen. Genoeg reden voor het opzetten van een goede boodschappenservice: B-zorgservice. 

Een helpende hand

B-zorgservice bezorgt lekker makkelijk boodschappen en maaltijden aan huis. De bezorgservice staat zo klaar voor eenieder die zelf moeite heeft met doen van de boodschappen of wel wat ondersteuning kan gebruiken. Iedere week op hetzelfde moment een vertrouwd gezicht aan de deur die uw boodschappen komt bezorgen. De bezorgers bieden net dat beetje extra hulp en bezorgen indien gewenst zelfs tot in de koelkast. Zo blijft u lekker zelfstandig met de hulp van B-zorgservice.

Uw eigen persoonlijke boodschappenlijst

Thuis bezorgen is in de huidige tijd heel normaal. Maar om online een bestelling te plaatsen, moet er vaak hulp ingeschakeld worden van familie of vrienden.

B-zorgservice pakt dit anders aan. U krijgt een persoonlijke boodschappenlijst, waar alle favoriete artikelen al op zijn voorgedrukt. De ingevulde lijst geeft u aan de bezorger mee. Indien u het makkelijker vindt, kunt u het lijstje ook mailen, appen of telefonisch doorgeven.

Elke week dezelfde tijd, dezelfde bezorger

Vertrouwen hebben in de bezorger en afspraken staat centraal. B-zorgservice bezorgt wekelijks op een vaste dag bij u, zonder bezorgkosten. U zit hierbij niet vast aan een minimale afnameverplichting of een abonnement. Uw vaste bezorger is meer dan alléén een bezorger. De bezorger helpt u graag met vragen of met uw boodschappenbestelling, dat geeft vertrouwen. Als u wilt weten wat uw bezorgmoment zal zijn, kunt u altijd contact opnemen met de B-zorgservice door te bellen, mailen of apen. Zij geven u snel duidelijkheid.

Gemakkelijk betalen

Bij elke bestelling ontvangt u een gespecificeerde factuur van uw bestelling. Deze wordt bij u automatisch geïncasseerd. Hierdoor ontstaan er geen onveilige situaties met contant geld, pinpassen of pincodes. 

‘Je kunt er zelfs achteraan bellen als je wat bent vergeten’

Mevrouw Pieters* maakt al gebruik van de service toen het nog een rijdende winkel was. Zij is ook meegegaan in de trend en laat nu haar boodschappen thuisbezorgen door B-zorgservice. “Ik heb er goede ervaring mee. Het is heel makkelijk, heel fijn. De gewone boodschappen bel ik door en maak ik op het boodschappenlijstje. Ik kan dan een code doorgeven. Ze brengen het bij me in huis op het aanrecht. Dan kan ik het zelf verder in de koelkast zetten. Dat is heel goed te doen”, vertelt ze. “Op maandag bel ik mijn boodschappenlijstje door. Dan kunnen ze het klaarmaken en ontvang ik mijn boodschappen op woensdag. Het is gewoon een goede service. Ik ben er in ieder geval blij mee!”, aldus mevrouw Pieters.

De 10 voordelen van de B-zorgservice

1.     U betaalt geen bezorgkosten.
2.     U bent niet gebonden aan een minimale afname.
3.     U gaat geen verplichting aan, u bestelt indien u iets nodig heeft.
4.     Is het gewenste artikel niet op voorraad, dan wordt deze besteld voor u.
5.     Bestellen kan eenvoudig dankzij de voorgedrukte persoonlijke bestellijstjes.
6.     Altijd bezorgd op een vaste tijd.
7.     Een vertrouwd gezicht aan de deur.
8.     Bezorging indien gewenst tot in uw koelkast.
9.     Afwezig op het bezorgmoment? Dan wordt uw bestelling in een koelbox geleverd.
10.   Betaalgemak via automatisch incasso.

Geïnteresseerd in de B-zorgservice?

B-zorgservice bezorgt speciaal voor leden van Kruiswerk in de Achterhoek en Liemers.

Wilt u ook uw maaltijden en boodschappen laten bezorgen, of heeft u nog vragen? Neem dan telefonisch contact op via 088 - 17 17 385, of stuur een e-mail naar boodschappen@kruiswerk.nl.

Voor meer informatie kunt u een kijkje nemen op www.kruiswerk.nl/boodschappen.

*In verband met privacy redenen is de naam gefingeerd.