Mantelzorg

Laat ons weten wat ù nodig heeft

11 March 2021

Zowel op het gebied van advies als bij praktische ondersteuning, ervaren we dat er veel vragen leven bij onze leden. Bij de ledenservice van Kruiswerk ontvangen we steeds vaker vragen als ‘Kunt u aangeven waar ik recht op heb?’, of ‘Kunt u vertellen hoe ik het beste hulp voor mijn moeder kan regelen?’. Wij willen graag meebewegen met uw wensen en behoeften en stellen ons daarom ook de vraag of ons aanbod hier voldoende op aansluit of dat we u ook nog op andere vlakken kunnen helpen met advies en praktische ondersteuning.

Wat is uw behoefte?

Of u nu voor iemand zorgt, of juist zelf verzorgd wordt: iedereen heeft weleens aandacht, praktische hulp of advies nodig. We willen graag van u horen wat uw behoefte is ten opzichte van het geven of ontvangen van hulp of advies. Maar ook van welk aanbod u gebruik maakt of waarvan u juist gebruik zou willen maken. We willen u hierbij vragen onze online enquête in te vullen. Op die manier kunnen wij ervoor zorgen dat we met uw behoefte meegroeien en voor u relevant kunnen zijn met onze dienstverlening vanuit Kruiswerk.

Help ons door het invullen van de enquête
De enquête is volledig anoniem en kunt u invullen via www.kruiswerk.nl/ondersteuning.

Bent u niet in de gelegenheid om digitaal aan ons onderzoek deel te nemen?
Vraag dan de enquête telefonisch bij ons aan, dan sturen wij het naar u op. Zo kunt u hem op uw gemak aan de keukentafel invullen. U kunt de enquête aanvragen bij de ledenservice van Kruiswerk via 0314 - 357 430 (bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 9.00 tot 13.00) of per e-mail info@kruiswerk.nl. Klaar met invullen? Stuur de lijst dan terug naar ons postadres zoals vermeld in de begeleidende brief.