Woning winterklaar maken

Maak uw woning winterklaar met de hulp van Zlimthuis

15 October 2020

De herfst is alweer in volle gang. De dagen worden korter, waardoor het steeds sneller donker wordt. Goed voorbereid de donkere dagen in? Maak uw woning winterklaar met de veilige oplossingen van Zlimthuis. Speciaal voor u hebben we een aantal aantrekkelijke herfstacties.*

Ring Video deurbel

Wilt u overal waar u bent kunnen zien wie er bij u aan de deur staat? Met de Ring Video deurbel kan het! Kijk, luister en praat via uw smartphone met de persoon die aanbelt. Zo weet u altijd voor wie u de deur opendoet. En kunt u ook diegene te woord staan wanneer u niet thuis bent. Wist u namelijk dat inbrekers vaak eerst aanbellen om te zien of er gereageerd wordt? Met deze video deurbel bedenkt hij of zij zich wel twee keer…

Bestel de Ring Video deurbel hier. Gebruik de kortingscode ‘herfstactie1’ bij het afrekenen en betaal geen € 119,95, maar € 109,95 (€ 10,- korting).

Buitenverlichting schemerschakeling en bewegingssensor

Schrik ongewenst bezoek af met deze sensorbuitenlamp. Ideaal voor entrees en huizenfronten. Daarnaast ook erg handig wanneer u zelf thuiskomt in het donker.

Bestel de buitenverlichting hier. Gebruik de kortingscode ‘herfstactie2’ bij het afrekenen en betaal geen € 44,95, maar € 37,50 (€ 7,45 korting).

Plafond schemerschakeling bewegingssensor

Herkent u dat: het is donker in huis en u moet op de tast op zoek naar de lichtknop? Met deze energiezuinige plafonniere, voorzien van een bewegingssensor, bent u altijd verzekerd van sfeervol licht in uw gang, trappenhuis of toilet. Zodra u aan komt lopen springt de lamp al aan.

Bestel de plafonniere hier. Gebruik de kortingscode ‘herfstactie3’ bij het afrekenen een betaal geen € 69,95, maar € 59,95 (€ 10,- korting).

Koolmonoxidemelder

Koolmonoxide is een reuk- en kleurloos gas en daardoor niet of nauwelijks waar te nemen. Heeft u met de koude dagen ook heerlijk de kachel of verwarming aan? Ook een moderne Hr-ketel, schoorsteen of geiser kan koolmonoxide afgeven, als er niet op tijd onderhoud aan gepleegd wordt. Dit kunt u eenvoudig ondervangen door het plaatsen van een koolmonoxidemelder.

Bestel de koolmonoxidemelder hier. Gebruik de kortingscode ‘herfstactie4’ bij het afrekenen en betaal geen € 29,95, maar € 24,95 (€ 5,- korting).

Solar buitenverlichting schemerschakeling, bewegingsmelder en huisnummer

Bent u op zoek naar een buitenlamp met automatisch verlicht huisnummer, op een plek waar u geen stroom heeft? Deze buitenlamp wordt automatisch ingeschakeld in de schemering en uitgeschakeld in de ochtend. Daarnaast is in de avond, wanneer het donker is, voor bezoekers uw huisnummer duidelijk zichtbaar. En het mooiste is: de accu wordt door de zon opgeladen, ook bij bewolking. 

de solar buitenverlichting hier. Gebruik de kortingscode ‘herfstactie5’ bij het afrekenen en betaal geen € 99,95, maar € 89,95 (€ 10,- korting).

Speciaal voor leden van Kruiswerk

Bent u lid van Kruiswerk Achterhoek en Liemers? Dan betaalt u in de webshop van Zlimthuis geen verzendkosten bij een minimale besteding van € 50,-. Gebruik hiervoor de kortingscode ‘kruiswerkherfst’. 

*Wilt u gebruikmaken van de herfstacties van Zlimthuis? Ga dan naar de webshop op www.zlimthuis.nl, stop de gewenste artikelen in het winkelmandje en voer bij het afrekenen de juiste kortingscode in. Alle herfstacties zijn geldig t/m 31 oktober 2020.