Lekker wonen beurs_online editie_header

Praktische tips over zelfredzaamheid op de Lekker Wonen Beurs (online)

30 September 2020

Dit najaar is het zover. Voor de derde keer op rij organiseren de Rabobank, de Gemeente Doetinchem en Agem samen met partners Kruiswerk Achterhoek en Liemers, Zlimthuis, gemeente Oude IJsselstreek en gemeente Montferland, de Lekker Wonen Beurs. Tijdens de beurs krijgt u concrete en bruikbare informatie, adviezen en tips op het gebied van woningverbetering. Dit kan gaan om verduurzaming, maar ook om het veiliger of levensloopbestendig maken van uw woning. 

Digitale editie Lekker Wonen Beurs 

In 2018 bezochten 800 enthousiaste woningeigenaren de Lekker Wonen Beurs in Doetinchem. Ieder met één heldere missie: het vinden van manieren om van hun huis een nog fijner huis te maken. Dit jaar wordt voor de eerste keer een digitale editie van de beurs georganiseerd. Gaat u een nieuw huis kopen? Wilt u uw woning verduurzamen? Of wilt u kennis opdoen om uw woning toekomstbestendig te maken? U krijgt antwoord op al uw vragen tijdens de Lekker Wonen Beurs. 

Kijkend naar de maatregelen rondom het coronavirus veilig voor u en voor ons. De online beurs vindt plaats op 7 november. Op deze dag kunt u kiezen voor 12 inspirerende en informatieve webinars. Alle webinars worden deze dag twee keer gegeven, zodat u geen enkel onderwerp hoeft te missen. Kijk voor het programma en om u aan te melden voor de webinars op www.lekkerwonenbeurs.nl.

Thema zelfredzaamheid

Nu we door de corona-uitbraak verplicht veel tijd in onze eigen woning hebben doorgebracht is het thema van 2020 actueler dan ooit: zelfredzaamheid. Schrijf u in voor de interessante webinars die u thuis vanaf je eigen bank kan volgen. Ontdek de manier om uw woning te verbeteren zodat u nu én in de toekomst zorgeloos en comfortabel kunt wonen.