Stel sporten

Scoren met Gezondheid

08 September 2020

De zomervakantie is inmiddels weer voorbij. Het ‘normale’ leven wordt weer opgepakt. De (klein)kinderen gaan weer naar school en u gaat weer naar werk. Of misschien werkt u nog wel thuis? Wat er misschien deze zomer ingeschoten is, is voldoende beweging. Voetbalvereniging Doetinchem helpt u graag een handje met het 10-weken durende leefstijlprogramma ‘Scoren met Gezondheid’.

Vitaliteit

Het programma van 'Scoren met Gezondheid' helpt mensen in de leeftijd van 30+ te begeleiden naar een gezondere leefstijl. Waarmee de gezondheidsrisico's gereduceerd kunnen worden. 

Het programma bestaat onder andere uit:
 • ✓ Een gezondheidscheck;
  ✓ 4x contact met een professionele diëtist;
  ✓ Informatie over een gezonde leefstijl;
  ✓ Samen koken en eten;
  ✓ Iedere week samen sporten en bewegen.
De cursus wordt iedere woensdag gegeven van 15.30 tot 17.00 uur, op de volgende data:
 • ✓ 16 september
  ✓ 23 september
  ✓ 30 september
  ✓ 7 oktober
  ✓ 14 oktober
  ✓ 21 oktober
  ✓ 28 oktober
  ✓ 4 november
  ✓ 11 november
  ✓ 18 november
  ✓ 25 november

Locatie en kosten

De cursus vindt plaats in de kantine en op de velden bij vv Doetinchem op sportpark De Bezelhorst, aan de Belhorstweg 85 in Doetinchem. Er vinden ook diverse activiteiten plaats bij Squash Plus, aan de Rossinilaan 2 in Doetinchem.

De kosten van de cursus bedragen eenmalig € 24,50 (inclusief gezondheidscheck en koffie en thee). Bent u lid van Kruiswerk? Leden van Kruiswerk Achterhoek en Liemers ontvangen € 4,50 korting en betalen slechts € 20,- op vertoon van hun ledenpas.

Het programma is aangesloten bij het meedoen-arrangement.

Contact

Voor meer informatie en om u aan te melden kunt u terecht bij Ger Melissen. Hij is te bereiken via e-mail: gspmelissen@planet.nl of op het telefoonnummer: 06 – 23 23 35 01.