doetinchem-belevingswoning

Vacature: Coördinator Belevingswoning Doetinchem

27 August 2020

Wilt u van betekenis zijn voor de maatschappij en met name voor de ouderen onder ons? Bent u een ‘kei’ in aansturen, houdt u van plannen en organiseren en geniet u van samenwerken? En doet u dat ook nog eens graag op vrijwillige basis? Dan zijn wij voor de organisatie van bezoeken aan de Belevingswoning op zoek naar u!

Beleef de Belevingswoning in Doetinchem; een woning met betaalbare voorzieningen/hulpmiddelen, waardoor ouderen langer zelfstandig in hun woning kunnen wonen. Wel zo comfortabel én veilig!

Als coördinator...

 • ✓ Bent u aanspreekpunt voor alle vragen rondom een bezoek aan de woning (op afspraak en één dagdeel per week vrije inloop).
  ✓ Beheert u de agenda waarin alle afspraken voor een bezoek aan de woning worden ingepland, maar ook de koppeling van een afspraak aan een ‘Belevingsgids’. Oftewel een vrijwilliger die het gesprek met de bezoeker voert.
  ✓ Zorgt u voor het openstellen van de woning op afspraak/regelt u het sleutelbeheer ten behoeve van een afspraak aan de woning.
  ✓ Zorgt u ervoor dat de woning er netjes en verzorgd uitziet en dat er voldoende informatiemateriaal aanwezig is.
  ✓ Bent u lid van de projectgroep. In de projectgroep wordt de voortgang besproken, uitgangspunten, doelstelling en communicatieplan bewaakt.

U wordt hierbij ondersteund door een beroepskracht van een van de samenwerkingspartners.

Werktijden

 • ✓ 4 uur per week (omdat we nog moeten starten, is dit een schatting).
  ✓ 2 uur per maand voor overleg met de projectgroep.

Locatie/plaats

Belevingswoning te Doetinchem, Ruyslaan 18, en deels vanuit uw eigen huis.

Geïnteresseerd?

Heeft u nog vragen, of bent u geïnteresseerd in de functie? Neem dan contact op met Sabina Verkoost via s.verkroost@zlimthuis.nl