1 op 1 advies

Veilig advies op afspraak

17 August 2020

Ontdek met welk model u comfortabel mobiel blijft! Kom erachter op de een-op-een adviesgesprekken van Medipoint voor mobiliteitsproducten. Deze dag zijn er namelijk veel verschillende modellen met hoge kortingen beschikbaar …

Zorg dat u zeker bent van advies

Ontdek hoe u comfortabel mobiel kunt blijven met een aangepaste fiets, rollator, rolstoel of scootmobiel. Schrijf u gratis in via www.medipoint.nl/bezoekopafspraak of bel het telefoonnummer 088 – 10 20 100 (optie 3) en wees zeker van advies. Komt u liever op de dag zelf? Dat kan: we kijken of er plek is en of het veilig is.

Komt u ook?

U bent van harte welkom, samen met één iemand anders of alleen. Er staat koffie en iets lekkers klaar. Medipoint volgt hierbij de richtlijnen op van het RIVM.

Medipoint hanteert o.a. de volgende maatregelen:

  • ✓ We houden 1,5 meter afstand van elkaar.
  • ✓ Na elk gebruik worden hulpmiddelen gedesinfecteerd en experts zijn voorzien van beschermingsmiddelen.

Verschillende modellen met korting

Op de een-op-een adviesdagen ontvangt u speciale kortingen op mobiliteitsproducten, die alleen op deze dag gelden.* Zo ontvangt u 25% korting op rollators en tot 30% korting op rolstoelen. Plan een advies op afspraak en ontdek uw korting.

Waar en wanneer

De een-op-een adviesgesprekken vinden plaats in diverse vestigingen van de Medipoint Thuiszorgwinkels. De volgende adviesdag is bij u in de buurt:

Waar: Sensire | Medipoint, Raadhuisstraat 1, Vorden
Datum: vrijdag 21 augustus, 10.00 tot 16.00 uur

Liever advies, gewoon bij u thuis?

Als plaatsen bezet zijn of als u liever thuis een hulpmiddel test, plan dan een afspraak in met onze Thuisservice. U kunt de Thuisservice van Medipoint aanvragen via www.medipoint.nl/service/thuisservice of bel met de klantenservice via 088 – 10 20 100 (optie 3).


De genoemde kortingen zijn alleen op de dag zelf geldig of bij een afspraak aan huis en niet geldig i.c.m. andere acties, kortingen en/of waardebonnen. Indien u zich niet heeft ingeschreven en op de dag zelf langskomt wordt er op het moment zelf bepaald of het veilig genoeg is om u advies te geven. Ook is het mogelijk dat uw advies korter duurt dan 1 uur en een kwartier.