Zomermagazine-3D-mockup-facebook

Deze week op de mat: het Kruiswerk Zomermagazine

31 July 2020

Heeft u deze week ook uw deurmat of brievenbus goed in de gaten gehouden? Achter de schermen zijn wij namelijk met iets heel leuks bezig geweest. Dit jaar komt Kruiswerk voor het eerst met een eigen Zomermagazine. Het Zomermagazine staat boordevol leuke uitjes in de Achterhoek & Liemers, interessante voordeelbonnen, puzzels en meer!

Puzzel en win! Meer dan 4.000,- aan prijzen

Puzzel deze zomer mee met één van de vele puzzels in het Zomermagazine. En wie weet fietst u straks heerlijk door de Achterhoek en Liemers op een nieuwe La Souris e-bike, geniet u van een halfjaarabonnement op Naober of wordt u eigenaar van een Ring Videodeurbel. Bekijk de puzzels in het Zomermagazine, of download de puzzels online via www.kruiswerkmagazine.nl/puzzels.

Boordevol voordeelbonnen voor de leukste uitjes

Deze zomer niet op vakantie? Geen probleem! Ook bij u in de buurt is er van alles te beleven. Neem u (klein)kinderen een dagje mee uit naar Megapret, Monkey Town of Hof van Eckberge, bezoek de mooiste vlindertuinen bij de Passiflorahoeve, ontsnap uit een Escaperoom, organiseer een ‘private diner’ bij u thuis of ga op pad in een TukTuk. En dat allemaal met korting! Bekijk snel de voordeelbonnen in het Zomermagazine op pagina 9 en 11 of ga naar www.kruiswerkmagazine.nl/voordelen.

Mooie fiets- en wandelroutes

Even genieten van de natuur en de rust? Kies voor een dagje op pad met de benenwagen of uw fiets. In het Zomermagazine vindt u mooie fiets- en wandelroutes die u leiden langs de mooiste plekjes in de Achterhoek en Liemers. Vind de weg op het Klompenpad, geniet van het achterland van de Berkel of neem een route langs de Scholtenboerderijen. U vindt de routes op pagina 14 in het Zomermagazine, of kijk op www.kruiswerkmagazine.nl/op-pad.

Winactie de Veldster

In Nederland zijn er een tal van mooie plekken die u een keer gezien moet hebben. Het Gelderse Geesteren is er daar één van. Of het nou zomer, najaar, winter of voorjaar is. Er is altijd wel wat te doen. Op recreatiepark De Veldster is het heerlijk vertoeven, met kleine of grote groepen, in uw eigen groepsaccommodatie. Geheel in lijn met de coronamaatregelen is het park zo ingericht dat iedereen tijdens zijn verblijf in zijn eigen omgeving in privacy van de natuur kan genieten. Het park bevindt zich in een stiltegebied grenzend aan de terreinen van het Gelders Landschap.

Kans maken op een weekendje weg? Dit moet u doen!
Viert u dit jaar vakantie in eigen land? Neem ons dan met u mee aan de hand van een vakantievideo. Want wat zijn de plekken in uw woonplaats waarvan iedereen moet weten? Waar haalt u het lekkerste ijs? Welke fietsroute moet een keer gefietst worden? Ofwel, verras ons met een originele ‘Groetjes uit…’ en wie weer zit u zo dadelijk in het prachtige Geesteren na te genieten van een heerlijke zomer! Kijk voor meer info over de zomerkrant op www.kruiswerkmagazine.nl/winactie-veldster.