Foto's

Ga wijs op reis, dankzij deze online cursussen!

17 July 2020

Of u nu thuisblijft of op vakantie gaat, met de cursussen van iPad4Senior gaat u een mooie zomer tegemoet! In de maanden juli en augustus biedt Aldert, van iPad4Senior een aantal mooie cursussen aan. 

Cursus digitale veiligheid online

Oplichters liggen overal op de loer. Zorg er dus voor dat uw apparaten goed zijn ingesteld! Aldert van iPad4Senior informeert u graag over verschillende manieren van oplichting en wat u kunt doen om oplichting te voorkomen. Mede door het veilig instellen van uw toestel. Kijk hieronder voor de cursussen en cursusdata:  

Cursus: Veilige instellingen van uw toestel (20 juli)
Tegenwoordig kunt u zelf al erg veel doen om uw smartphone 'veilig' te maken. Aldert neemt u in deze cursus graag mee door de instellingen van uw telefoon, zodat u veilig gebruik kunt maken van uw telefoon.

Cursus: Virusbestrijders, phishing, hacken (27 juli)
Tegenwoordig kunt u zelf al erg veel doen om uw smartphone 'veilig' te maken. Aldert informeert u in deze cursus over alles wat u moet weten over virusbestrijders, phishing en hacken. 

Cursus: Oplichting via verschillende apps (3 augustus)

Oplichters weten tegenwoordig overal hun weg te vinden. Vaak heeft u hierbij zelf niet eens door dat u opgelicht wordt. Aldert, van iPad4Senior, neemt u in deze cursus mee in verschillende manieren van oplichting via diverse apps.

Tijd van de cursus

Afhankelijk van het soort toestel dat u heeft, vindt de cursus op twee verschillende tijdstippen plaats. Heeft u een iPhone? Dan kunt u de cursus volgen van 13.00 tot 14.00 uur. Bezit u een Android toestel? Dan volgt u de cursus van 14.30 tot 15.30 uur.

Aanmelden

Wilt u zich aanmelden voor één van bovenstaande cursussen? U betaalt voor iedere cursus € 7,50. Dit is inclusief materiaal. Aanmelden doet u door een e-mail te sturen naar ipad4senior.aldert@gmail.com, onder vermelding van de cursus die u wilt volgen.

Grijs en wijs op vakantie

Gaat u ook heerlijk op pad deze zomer? Maak dan gebruik van Google Maps voor leuke routes, gebruik Google Translate om met locals te kunnen praten of zet mooie foto's om in een vakantie album. U leert het allemaal in de cursussen van deze zomer:

Cursus: Welke route zullen we nemen? (10 augustus)

Blijft u deze zomer thuis? Ook in Nederland zijn er mooie routes te ontdekken. Op de fiets, maar ook met de benenwagen. In deze cursus leert u apps zoals Google Maps en Waze te gebruiken, zodat u de juiste route neemt. Speciaal voor de thuisblijvers!

Cursus: Welke talen spreekt u? (17 augustus)

Gaat u naar een land waar u de taal niet kent? Tegenwoordig zijn er een hoop manieren waarop u kunt communiceren met iemand die niet dezelfde taal spreekt. Google Translate is er daar één van. In deze cursus leert u hoe u gemakkelijk met locals kunt communiceren, door middel van techniek!

Cursus: Mooie foto’s maken en delen (24 augustus)

In de zomer gaat u wellicht veel dagjes op pad, of geniet u van de natuur om uw heen in uw woonplaats. Waar u ook bent: foto’s zorgen ervoor dat u die momenten nooit vergeet. Maak de mooiste foto’s en deel ze, zodat iedereen kan zien waar u echt van geniet!

Cursus: Vakantie albums printen (31 augustus)

Wilt u uw vakantiekiekjes graag goed bewaren? Hoe kan dat nou beter dan in een vakantie album? Aldert van iPad4Senior neemt u graag aan de hand mee, zodat u de mooiste vakantie albums kan afdrukken!

Tijd van de cursus

Afhankelijk van het soort toestel dat u heeft, vindt de cursus op twee verschillende tijdstippen plaats. Heeft u een iPhone? Dan kunt u de cursus volgen van 13.00 tot 14.00 uur. Bezit u een Android toestel? Dan volgt u de cursus van 14.30 tot 15.30 uur.

Aanmelden

Wilt u zich aanmelden voor één van bovenstaande cursussen? U betaalt voor iedere cursus € 7,50. Dit is inclusief materiaal. Aanmelden doet u door een e-mail te sturen naar ipad4senior.aldert@gmail.com, onder vermelding van de cursus die u wilt volgen.