Op vakantie of een dagje weg?

Gaat u op vakantie of een dagje weg? Doe de Zomer-huischeck!

25 June 2020

Er is weer heerlijk weer op komst! Dankzij de versoepelingen van de maatregelen voor het coronavirus gaan steeds meer mensen op stap. Gaat u ook deze zomer op vakantie, of een dagje weg? Laat inbrekers dan uw vakantie of dagje uit niet verpesten!

Meer inbraak in de zomer

Mensen letten er vaak niet dat hun huis er onbewoond uitziet, als ze een dagje weggaan. Hierdoor zien inbrekers hun kans schoon en slaan op een onbewaakt moment hun slag. Het percentage schades dat veroorzaakt wordt door inbraak ligt tijdens de zomer dan ook hoger, dan in de maanden ervoor en erna. Kruiswerk helpt u dan ook graag bij het veiliger maken van uw woning.

Doe de Zomer-huischeck en ga met een veilig gevoel op pad

Met een veilig gevoel op pad deze zomer? Doe dan de Zomer-huischeck! De Zomer-huischeck wordt uitgevoerd in samenwerking met Zlimthuis. De Zlimthuis-expert helpt u graag om inzicht te geven in uw thuissituatie met de 15 minuten Zomer-huischeck, bij u thuis. De Zomer-huischeck, t.w.v. € 64,95, is exclusief én kosteloos voor leden van Kruiswerk Achterhoek en Liemers. Nog geen lid? Meld u hier aan.

Wat houdt de Zomer-huischeck in?

De Zlimthuis-expert bekijkt wat er bij u thuis aanwezig is, van hang- en sluitwerk tot verlichting. Aan de hand van deze bevindingen geeft hij advies over welke maatregelen u moet treffen om een woning inbraakproof te maken. U ontvangt hier direct een technische opname van, inclusief kostenoverzicht. Indien gewenst bestellen we voor u de benodigde middelen. Zodra de producten binnen zijn installeren onze partners deze, wanneer het u uitkomt!

Geïnteresseerd in de Zomer-huischeck? Meld u dan nu aan:

Vraag hier uw Zomer-huischeck aan

Maak de kans op inbraak zo klein mogelijk

Natuurlijk zijn er ook een aantal dingen die u zelf kunt doen, om de kans op inbraak zoveel mogelijk te verkleinen. Inbrekers gaan namelijk niet op vakantie of een dagje weg. Zorg er dus voor dat uw huis er zo bewoond mogelijk uitziet. We geven u graag een aantal tips om uw huis er zo bewoond mogelijk uit te laten zien.

Tip 1: Vraag buren op uw huis te letten als u op vakantie gaat.

Heeft u buren waarmee u goed contact heeft en die u vertrouwt. Vraag uw buren om op uw huis te letten als u op vakantie gaat. Zij kunnen een oogje in het zeil houden wanneer u er niet bent.

Tip 2: Vraag uw buren om de planten water te geven.

Vraag uw buren om uw planten water te geven en de binnenkomende post buiten het zicht te leggen. Op deze manier is het niet zichtbaar voor inbrekers dat u al een tijdje niet thuis bent geweest.

Tip 3: Vraag vrienden, familie of buren om af en toe de auto op uw oprit te zetten.

Nog een manier waardoor het lijkt dat u niet weg bent geweest is door een auto op de oprit te zetten. Vraag uw vrienden, familie of buren om af en toe hun auto bij u op de oprit te zetten. Zo lijkt het alsof u thuis bent.

Tip 4: Installeer tijdschakelaars op lampen.

Zet tijdschakelaars op lampen, zo ziet ook 's avonds uw huis er bewoont uit.