Omslag nieuwsbericht Pinksteren

Geniet van een heerlijk Pinsterweekend!

29 May 2020

Zondag 31 en maandag 1 juni staat het Pinksterweekend weer voor de deur!

Bereikbaarheid Kruiswerk tijdens Pinksteren

Kruiswerk Achterhoek en Liemers en Kruiswerk Helpt zijn beide niet bereikbaar op maandag 1 juni (tweede Pinksterdag). Dinsdag 2 juni staan we weer voor u klaar om u te helpen en om uw vragen te beantwoorden.

Kruiswerk wenst u een heel fijn Pinksterweekend!

Veranderingen vanaf 1 juni

Na het Pinksterweekend gaan er een hoop dingen veranderen. Zo mogen de terrassen, bioscopen, restaurants, cafés en musea weer open met een beperkt aantal bezoekers. Denkt u er ook aan dat vanaf 1 juni het dragen van een niet-medisch mondkapje verplicht is in het openbaar vervoer? 

Kijk voor alle informatie op de website van het RIVM.