Tikkie

Volg iedere week een nieuwe cursus van iPad4Senior!

11 May 2020

De aankomende periode kunnen wij helaas geen cursussen op locatie meer aanbieden. Wat we wel kunnen doen is cursussen online aanbieden! Samen met partner iPad4Senior biedt Kruiswerk verschillende online cursussen aan, zodat u ook in deze tijd wat bij kunt leren over uw apparaat!

Iedere week een nieuwe cursus!

Iedere donderdag verzorgt Aldert van iPad4Senior een cursus met een specifiek thema. De thema’s van de cursussen zijn ontzettend divers. Mensen hebben zo al een cursus kunnen volgen over ‘Corona apps’ en ‘Online spelletjes’. Voor de aankomende tijd staan er weer hele leuke cursussen met thema gepland!

✓ Cursus ‘Wandelen met Google Maps’ (14 mei)
✓ Cursus ‘Digitaal testament’ (21 mei)
✓ Cursus ‘Instagram’ (28 mei)
✓ Cursus ‘Fotograferen’: maak een foto van uw lievelingsgerecht! (4 juni)
✓ Cursus ‘Betalen met Tikkie’ (11 juni)
✓ Cursus ‘Fietsen met apps’ (18 juni)

Bekijk de agenda van Kruiswerk voor een compleet overzicht van alle online cursussen.

Meer weten over uw iPhone of smartphone?

Naast de thema cursussen biedt iPad4Senior ook cursussen over verschillende onderdelen van uw smartphone of iPhone. Wegwijs worden in de wereld van de smartphone? Volg dan één van deze cursussen. In de cursussen leert u o.a. meer over algemene instellingen, het gebruiken van knoppen en functies en hoe u meer orde kunt creëren door het maken en verwijderen van mappen waarin u al uw apps kunt zetten.

Graag meer weten over uw smartphone of iPhone? Volg de iPhone cursus elke maandag van 13.00 tot 15.00 uur. Of volg de smartphone cursus elke dinsdag van 13.00 tot 15.00 uur.

Hoe volg ik een online cursus?

Bent u geïnteresseerd in één van de bovenstaande cursussen? Alle cursussen zijn gratis te volgen. U kunt zich gemakkelijk aanmelden door een e-mail te sturen naar ipad4senior.aldert@gmail.com. Na uw aanmelding neemt Aldert, van iPad4Senior, contact met u op. U ontvangt inloggegevens en een instructie van hoe u de cursus online kunt volgen.

Online vragenuurtje

Maakt u gebruik van een smartphone, tablet of laptop? En heeft u hier vragen over? Naast de diverse online cursussen biedt iPad4Senior ook een vragenuurtje. Iedere woensdag van 13.00 tot 15.00 uur kunt u terecht met al uw vragen!