Goede foto klein 2

Zonder zorgen op pad dankzij de Kruiswerk Pechpas!

07 May 2020

Vertraging door een lekke band? Fietsen door het donker omdat u licht het niet doet of een kapotte rem? Vanaf nu hoeft u nooit meer lang stil te staan. Kruiswerk helpt haar leden namelijk graag mobiel te blijven. Daarom bieden wij leden, jong én oud, vanaf nu pechhulp dankzij de nieuwe dienstverlening: de Kruiswerk Pechpas. De Kruiswerk Pechpas biedt 7 dagen per week pechhulp voor uw e-bike, fiets, rolstoel, scootmobiel of rollator. Met de Kruiswerk Pechpas op zak, hoeft u dus niet meer bang te zijn voor vertraging!

Onbezorgd op pad

Rekening houdend met de coronamaatregelen is het voor u ook fijn om er af en toe op uit te gaan. Of het nu een blokje om is, onderweg naar werk of sportend op de mountainbike. De Kruiswerk Pechpas is er voor iedereen! Bent u gestrand? Samen met Tweewielerservice Iwan Sweeren helpen wij u zo snel mogelijk weer onderweg! Voor slechts 29,- per jaar geeft de persoonsgebonden Pechpas u onder meer recht op drie gratis reparaties (excl. eventueel te vervangen onderdelen) per jaar.

Pech onderweg?

Staat u stil met pech? Of heeft uw vervoersmiddel een mankement? Met de Kruiswerk Pechpas ontvangt u hulp in de Achterhoek of Liemers, zeven dagen per week tussen 8.00 en 21.00 uur. Na een belletje richting Tweewielerservice Iwan Sweeren zijn we binnen één uur op locatie. Is het mankement op locatie niet op te lossen? Geen probleem, u wordt netjes thuisgebracht of krijgt gratis vervangend vervoer. Het kapotte voertuig wordt in de vaste werkplaats gerepareerd en kosteloos omgewisseld met het geleende voertuig. Zo hoeft u geen dag stil te zitten!

Tip!
" Op de achterkant van de Kruiswerk Pechpas staat het telefoonnummer van Tweewielerservice Iwan Sweeren. Stop de pas in uw portemonnee en u heeft altijd het telefoonnummer van uw pechhulp bij de hand! "

De Kruiswerk Pechpas aanvragen?

De Kruiswerk Pechpas is exclusief voor Kruiswerk leden. De Kruiswerk Pechpas is persoonsgebonden en wordt aangevraagd bij de ledenservice via het telefoonnummer 0314 – 357 430 of via het aanmeldformulier.

Bent u nog geen lid en heeft u wel interesse in de Kruiswerk Pechpas? Dan hebben wij voor u een speciaal actie aanbod: Kruiswerk lidmaatschap voor het jaar 2020 + 1 persoonlijke Kruiswerk Pechpas voor € 38,50! Deze actie is geldig t/m 31 mei 2020. U kunt de Kruiswerk Pechpas + het Kruiswerk Lidmaatschap aanvragen via het actie-aanmeldfomulier.

KruiswerkPechpas-02


Voor alle info kijkt u op de dienstenpagina van de Kruiswerk Pechpas. Voor het afnemen van deze dienst gelden de Algemene Voorwaarden Kruiswerk Pechpas.