Ipad cursus iPad4Senior

Volg een cursus online!

01 May 2020

In verband met het coronavirus hebben we alle cursussen van iPad4Senior helaas niet door kunnen laten gaan. We komen nu met een oplossing: online een cursus volgen! Op deze manier kunt u toch nog alle ins en outs van uw apparaat leren kennen. Vanaf volgende week gaat iPad4Senior deze cursussen online geven. Een cursus bestaat hierbij uit 10 lessen, gegeven in 10 weken. U kiest zelf welke cursus u volgt: voor uw iPad, iPhone, tablet of smartphone? U kunt hierbij zelfs meerdere cursussen tegelijk volgen!

Inhoud cursus

Alle cursussen bestaan uit 10 lessen, die worden gegeven in 10 weken. Iedere week volgt u dan een les. Hierbij is de starttijd van de cursus elke week op dezelfde dag én op dezelfde tijd. Het maximum van het aantal inschrijvingen is zes mensen per cursus. Blijkt dat er meer belangstelling is, dan worden er meer cursussen georganiseerd.

De eerste les bestaat uit een videoles. Aan de hand van informatie die u krijgt in deze les gaat u theorie bestuderen op de website en oefeningen maken. Eventueel kunt u vragen stellen hierover in het digitale vragenuurtje. Daarna sluit u het onderdeel af en gaan we over naar het volgende onderdeel.

Voor welke cursus kan ik me opgeven?

iPad4Senior biedt vier verschillende cursussen aan:

Cursus iPad, eerste les: 4 mei 10.00 uur
Cursus iPhone, eerste les: 4 mei 13.00 uur
Cursus Tablet, eerste les: 5 mei 10.00 uur
Cursus Smartphone, eerste les: 5 mei 13.00 uur

Bent u geïnteresseerd voor meerdere cursussen? Geen probleem! U kunt bij iPad4Senior meerdere cursussen tegelijk volgen!

Aanmelden

De cursussen van iPad4Senior zijn gratis te volgen. U kunt u opgeven door een e-mail te sturen naar ipad4senior.aldert@gmail.com.