Vlaggenlijn Holland

Bereikbaarheid Kruiswerk met Koningsdag

24 April 2020

Koning Willem-Alexander mag op 27 april alweer 53 kaarsjes uitblazen. Vanwege deze feestdag zijn wij beperkt bereikbaar.

Bereikbaarheid Kruiswerk op Koningsdag

Kruiswerk Achterhoek en Liemers en Kruiswerk Helpt zijn beide niet bereikbaar op maandag 27 april (Koningsdag). Dinsdag 28 april staan we weer voor u klaar om u te helpen en uw vragen te beantwoorden.

Proosten op de gezondheid!

Dit jaar is Koningsdag helaas zonder vrijmarkten en festivals. Maar thuis Koningsdag vieren kan ook dankzij 'Woningsdag'. 

Doet u ook mee met de Nationale Toost om 16.00 uur? Dan heffen we met zijn allen het glas op Koningsdag en op de gezondheid van iedereen! Het maakt niet uit waar, of het nu in uw huis, op het balkon of in de tuin is: schenk een oranjebitter (of iets anders wat u graag drinkt) in en hef het glas!

Koningsdag