Pennenvruchten

Ga weer aan de slag met schrijven dankzij Pennenvruchten

16 April 2020

Veel mensen zijn vanwege het coornavirus gedwongen zoveel mogelijk binnen te blijven. Voor mensen in de Achterhoek en Liemers die wat afleiding zoeken, is iets leuks bedacht: het schrijfproject Pennenvruchten. Schrijft u weleens een verhaal of een gedichtje? Houdt u een dagboek bij? Of bent u helemaal niet bezig met schrijven, maar wilt u dit graag weer oppakken? Als u het schrijven weer eens op wilt pakken, helpt het schrijfproject Pennenvruchten u verder!

Pennenvruchten helpt u op weg

Wilt u (oude) hobby’s weer oppakken of doorzetten? Met Pennenvruchten helpen we u graag een eindje op weg als u het schrijven weer wilt oppakken. Wij helpen u op weg door een aantal tips te sturen, per post of per e-mail. We hopen dat u met deze tips weer zin krijgt om heerlijk te gaan schrijven. Pak pen en papier en doe mee!

Ondersteuning in het hele schrijfproces

Bent u vastgelopen met schrijven? Geen probleem: neem contact met ons op en dan helpen wij u graag verder. Wij brengen u in contact met een vrijwilliger van de Gruitpoort, BoogieWoogie of Kunstwerk Liemers die u verder helpt.

Om mee te doen met Pennenvuchten kunt u zich aanmelden via info@gruitpoort.nl onder vermelding van ‘Pennenvruchten’. De Gruitpoort is ook telefonisch te bereiken via 0314 – 340 943 op maandag, woensdag en vrijdag van 10.00 tot 13.00 uur. Ook kunt u zich aanmelden via Kruiswerk Achterhoek en Liemers op het nummer 0314 – 357 430 (optie 2), bereikbaar op maandag tot en met vrijdag van 09.00 tot 13.00 uur.

Bundeling van verhalen

Een verhaal dat u schrijft is natuurlijk persoonlijk. De Gruitpoort zou het leuk vinden om uw verhalen te lezen. Dit bepaalt u natuurlijk helemaal zelf. Hierbij wordt nog gekeken wat er allemaal mogelijk is om verhalen eventueel te bundelen en te delen. Wilt u hier meer over weten? Schrijf onderaan uw verhaal dan uw naam, geboortedatum, adres, woonplaats en telefoonnummer en stuur het naar info@gruitpoort.nl of per post naar Gruitpoort, Hofstraat 2, 7001 CD Doetinchem.


Pennenvruchten is een project van Lang Leve Kunst van de Gruitpoort, BoogieWoogie, Kunstwerk Liemers en Kruiswerk Achterhoek en Liemers.