windows 10

Gratis online leren voor Kruiswerk-leden

14 April 2020

Misschien heeft u al eens een training gevolgd bij Aldert Doelen van iPad4Senior? Of  was u dat binnenkort van plan? Helaas is het in deze tijd niet mogelijk om trainingen of cursussen in groepen aan te bieden. Maar online trainen biedt een mooie uitkomst! 

Nooit te oud om te leren 

IPad4Senior biedt cursussen en workshops aan voor senioren over de digitale wereld. Zij geloven namelijk dat u nooit te oud bent om te leren. Met de cursussen van iPad4Senior blijft u altijd bij de tijd. En heeft u net een smartphone of tablet aangeschaft? Dan maakt iPad4Senior u graag wegwijs in de mogelijkheden van het apparaat.  

Het nieuwe leren: digitaal 

Deze tijd vraagt om creativiteit. Fysieke cursussen kunnen niet doorgaan. Dus waarom niet online leren als de mogelijkheden er zijn? Daarom biedt iPad4Senior elke donderdag tussen 13:00 en 15:00 uur digitaal een thema aan. De aankomende weken komen de volgende onderwerpen aan bod: 

Donderdag 16 april: 13:00 – 15:00 uur - Corona Apps
Donderdag 23 april: 13:00 – 15:00 uur - Online spelletjes (o.a. Pubquiz) 

Vragenuurtje 

Bent u thuis druk bezig met uw smartphone of tablet? En loopt u ergens tegenaan? Dan kunt u uw vragen stellen tijdens het wekelijks vragenuurtje op woensdagmiddag tussen 13:00 en 15:00 uur.  

 

Wilt u aansluiten? Dat kan! Meld u aan via info@ipad4senior.nl. Deelname is gratis voor Kruiswerk leden.