Kleurplaat-Kleuren-voor-ouderen

Kleur voor jezelf en voor ouderen

20 March 2020

Het coronavirus heeft impact op iedereen om ons heen, van kinderen tot ouderen. Daarom komt het Kruiswerk met een mooi initiatief. Door het sluiten van verzorgingshuizen in verband met het coronavirus wordt de eenzaamheid onderen ouderen, een risicogroep, nog groter. Om ouderen toch op een veilige manier in contact te brengen met anderen heeft het Kruiswerk een creatief initiatief in het leven geroepen, namelijk:

'KLEUR VOOR JEZELF EN VOOR OUDEREN' 

Binnen dit initiatief kunnen kinderen een kleurplaat voor ouderen kleuren. Kleur jij mee? Dan zorgen wij als Kruiswerk ervoor dat de kleurplaat terecht komt bij deelnemende ouderen en verzorgingshuizen.

Download hier jouw 'KLEUR VOOR OUDEREN' Kleurplaat!

*Alle instructies vind je op de kleurplaat! 


Maar ze kunnen ook de te gekke Kidsgames kleurplaat voor zichzelf kleuren waarmee ze kans maken op leuke prijzen zoals een vlogcamera.

Download hier jouw 'KLEUR VOOR JEZELF KIDSGAMES' Kleurplaat!

*Alle instructies vind je op de kleurplaat! 

Tekening ontvangen?

Ben of ken jij iemand in een verzorgingshuis? En vind je het leuk om een tekening te ontvangen? Laat het ons weten via communicatie@kruiswerk.nl.  

Hiermee hopen we er toch in dagen als deze voor elkaar te zijn. Creatief voor kinderen en in de vorm van een glimlach voor ouderen. Doe jij mee?!

Kleur voor ouderen

Kleurplaat-Kleuren-voor-ouderen

Kleur voor jezelf


Kleurplaat_Kidsgames2020-Doe-mee-en-win-een-vlogcamera