Kruiswerk

Kruiswerk is benieuwd naar uw mening!

13 March 2020

Zoals u mogelijk weet is Kruiswerk Achterhoek en Liemers er voor haar leden in de Achterhoek en Liemers om hen te ondersteunen met advies en dienstverlening. Alles om ervoor te zorgen dat u lekker thuis kunt blijven wonen, gezond en zelfstandig blijft en daar waar nodig wij u goed door kunnen verwijzen bij vragen over zorg, welzijn en gezondheid. Maar nu hebben we ú nodig.

Wat houdt u bezig?

Soms is het lastig om uit te zoeken waar je moet zijn, waar je recht op hebt en hoe je zaken goed kan regelen. Hoe zorg je goed voor jezelf en op welke manier kun je ook anderen daarmee helpen? Om uw vragen nog beter te kunnen beantwoorden willen we daarom graag weten waar u tegenaan loopt en wat u bezighoudt. Op deze manier willen wij samen met u bepalen waar onze focus moet liggen. Wilt u hier graag over mee denken? Dan gaan wij graag met u in gesprek tijdens een (telefonisch) interview.

Belangrijke onderwerpen voor Kruiswerk

We hebben een aantal onderwerpen waarover we met u in gesprek willen. De eerste is gezondheid. Gezond zijn en blijven is van groot belang. In uw leven zijn er gebeurtenissen die uw gezondheid kunnen beïnvloeden. Bent u net vader of moeder geworden en wilt u meedenken over dit onderwerp? Of gaat u binnenkort met pensioen of bent u onlangs met pensioen gegaan? Dan gaan we graag met u in gesprek.

Het tweede onderwerp gaat over de momenten die zorgen voor onverwachte problemen. Als u plotseling opgenomen moet worden in het ziekenhuis zijn er veel zorgprofessionals die u helpen zo snel mogelijk weer naar huis te gaan. Maar wie doet uw boodschappen als u weer thuis bent en ondersteunt bij andere praktische zaken? Heeft u onlangs een situatie meegemaakt waarbij u direct hulp nodig had of voor iemand moest zorgen? Praat dan mee over dit onderwerp.

Een buurt waar veel gebeurt, waar mensen naar elkaar omkijken en waar er mogelijkheden zijn om dingen te doen is belangrijk. Een betrokken buurt is namelijk een fijne buurt om in te wonen. Bent u geïnteresseerd in dit onderwerp en wilt u meedenken over dit derde onderwerp? Deel dan uw ideeën met ons.


Wilt u met ons meedenken over hoe wij u beter kunnen ondersteunen? Help ons dan mee en meld u via onderstaande button aan voor een interview, vóór 20 maart 2020. Het interview neemt maximaal 30 minuten van uw tijd in beslag en is volledig anoniem. 

Meld u hier aan voor een interview