Nieuwe ledenpas op de mat

Uw nieuwe ledenpas op de mat

06 March 2020

In december heeft u de nieuw Kruiswerk ledenpas van ons ontvangen! Bent u verhuisd en heeft u uw ledenpas nog niet ontvangen? Laat het ons dan even weten via het contactformulier of bel 0314 357 430.

Ledenpas voor 2020/2021

Voor uw gemak en omdat wij bewust met uw ledengeld willen omgaan, is uw nieuwe ledenpas niet één maar twee jaar geldig. Jeanette Mertens, regiomanager bij Kruiswerk Achterhoek en Liemers, vertelt: “We doen dit met het oog op het milieu én omdat we nog zorgvuldiger met uw leden geld willen omgaan. Wat we hiermee besparen besteden we aan het verbeteren van onze dienstverlening.” De pas is twee jaar geldig, maar voor u verandert er niets: facturatie vindt gewoon nog per jaar plaats en de contributie blijft €19,50 per jaar.

Kruiswerk geeft u graag iets terug
Naast de nieuwe ledenpas die u recht geeft op heel veel voordeel, krijg u tevens twee leuke attenties, als dank voor uw lidmaatschap. Behalve een sauna-bon van de Bronsbergen ontvangt u een mini-magazine. Hierin delen wij met u mooie verhalen van andere Kruiswerk-leden, maar ook van onze teamleden die elke dag voor u klaar staan.


Geen lid, maar wel geïnteresseerd in het mini-magazine? Bekijk deze dan hier.


Nog geen lid? Bekijk hier alle voordelen.