HANDIG en Zlimthuis

Zlimthuis partner in project HANDIG

13 February 2020

Hulp bij Alledaagse Noodzakelijke Dingen Is Gemakkelijk, oftewel HANDIG. HANDIG is een project dat wordt uitgevoerd vanuit de Hogeschool Arnhem en Nijmegen. Binnen het project wordt gekeken hoe (slimme) technologie 65+’ers, die vergeetachtig beginnen te worden of al wat geheugenproblemen hebben, thuis kunnen helpen.

Hulp bij Alledaagse Noodzakelijke Dingen is Gemakkelijk (HANDIG)

In het onderzoek wordt gekeken welke technologische apparaten mensen, die wat vergeetachtig beginnen te worden, thuis kunnen helpen. Hierbij wordt er ook gekeken welke uitleg en begeleiding zij nodig hebben om producten goed te kunnen gebruiken. Onderzoekers van het project denken namelijk dat de toevoeging van slimme apparaten in huis ervoor zorgt dat mensen prettiger wonen.

Het project wordt uitgevoerd met hulp van de gemeente en organisaties in de buurt. Voor meer informatie over het project HANDIG kunt u kijken op de website van HANDIG.

Zlimthuis als exclusieve partner voor technologische ondersteuning

Zlimthuis is de exclusieve partner voor de technologische ondersteuning van HANDIG. Ook Zlimthuis was daarom aanwezig op 28 januari op de HAN in de e-health week, om opgedane kennis en ervaringen uit te wisselen met deelnemers, mantelzorgers, vrijwilligers en professionals. Hierbij heeft Martijn Engelen, Zlimthuis expert, gedemonstreerd welke slimme apparaten er zijn en wat je ermee kunt.

Benieuwd wat Zlimthuis voor u kan betekenen?

Als lid van Kruiswerk krijgt u korting op diverse producten en diensten van Zlimthuis:
✓ Woningaanpassingen: Zlimthuis staat bekend om zijn expertise voor kleine en grote huisaanpassingen en -automatisering. Als lid van Kruiswerk kunt u ervoor kiezen om een gratis thuisscan uit te laten voeren. Een goed advies is er één die bij u past, met de scan krijgt u meer inzicht op hoe eventuele woonproblemen eenvoudig vertaald kunnen worden naar de juiste oplossing op maat. 
✓ Leefsamen: Leefsamen is een systeem waarmee u veilig en zelfstandig langer thuis kunt wonen. Als lid van Kruiswerk betaalt u voor de melders, installatie en een jaarabonnement geen € 399,-, maar slechts € 199,-.
✓ Sleutelkluis: Zlimthuis biedt u alles voor een comfortabel en veilig thuis. Als Kruiswerk lid ontvangt u korting op de aanschaf van een sleutelkluis, zodat u uw sleutels niet meer hoeft te verstoppen!Voor meer informatie over Zlimthuis gaat u naar: www.zlimthuis.nl

Logo Zlimthuis