Vier het Leven Vacature

Vacature: Locatiecoördinator bij Vier het Leven

31 January 2020

Met de enthousiaste inzet van vrijwilligers maakt Vier het Leven het mogelijk voor ouderen om deel te nemen aan lokale culturele activiteiten. Nu is Vier het Leven op zoek naar een enthousiaste en betrokken collega coördinator.

Vier het leven

Vier het Leven neemt de drempels weg die oudere mensen (65+) tegenhouden om de deur uit te gaan. Dit doen zij door ouderen persoonlijk naar theatervoorstellingen, concerten, films en musea te begeleiden. Vrijwilligers halen gasten op en brengen hen ook weer naar huis, om zo een onvergetelijke dag te bezorgen. De vrijwilligers zijn vaak zelf cultuurliefhebbers en bieden een helpende hand en geven persoonlijke aandacht. Op deze manier kunnen ouderen heerlijk genieten van hun uitje. 

Al meer dan 185 uitjes in Oost-Achterhoek

Vier het Leven heeft bestaat inmiddels al ruim 5 jaar in de regio Oost-Achterhoek en heeft hier al 185 uitjes mogen verzorgen voor ouderen. De coördinatie van deze uitjes ligt in handen van vrijwillige locatiecoördinatoren.

Een coördinator van Vier het Leven vertelt:
“Het begeleiden van ouderen naar theater voelt als een feestje. Deze mensen blij maken, die graag weer eens uit gaan maar dit niet meer alleen willen of kunnen, dat is fantastisch om te mogen doen.”

Ben jij de nieuwe collega waarnaar Vier het Leven op zoek is?

Lijkt het jou leuk om binnen een enthousiast vrijwilligersteam aan de slag te gaan? Vind je organiseren leuk en wil je ouderen graag een mooie middag of avond bezorgen? Kijk dan snel op de website van Vier het Leven voor de volledige functieomschrijving: vacature vrijwillige coördinator

Voor meer informatie over de organisatie gaat u naar de website van Vier het Leven.

Voordeel lidmaatschap Kruiswerk

Als Kruiswerk lid ontvangt u € 5,- korting bij het eerste uitje waaraan u deelneemt bij Vier het Leven. Om gebruik te maken van deze korting, geeft u bij uw eerste uitje aan dat u gebruik wilt maken van de korting van Kruiswerk leden. Dit kan zowel telefonisch als via het papieren reserveringsformulier van Vier het Leven.