Kruiswerk Warme Nieuwjaarslunch

Terugblik op een geslaagde Warme Nieuwjaarslunch

21 January 2020

Vorige week dinsdag vond de Kruiswerk Warme Nieuwjaarslunch plaats. Tijdens deze lunch schoven verschillende leden aan om te genieten van diverse stampotten, maar ook voor een gezellige babbel.

Samen eten zorgt ervoor dat u gezonder, goedkoper, gevarieerder, langzamer en eet. Een mooie bijkomstigheid is dat u elkaar ook nog eens leert kennen. Wij begrijpen dat samen eten niet voor iedereen gemakkelijk gezegd en gedaan is. Met de gedachte om u te inspireren heeft Kruiswerk in samenwerking met Food Connect op 14 januari de Warme Nieuwjaarslunch georganiseerd. 

Puzzelaars scoren plek bij lunch

Tijdens de lunch schoven er zowel teamleden als leden van Kruiswerk aan tafel om te genieten van een heerlijke warme lunch in de vorm van een stampottenbuffet. Leden konden een plekje bij de Warme Nieuwjaarslunch bemachtigen door mee te doen aan de puzzel in de Kruiswerk Krant of het mini-magazine of door middel van de Mantelzorgactie.

Kruiswerk Warme Nieuwjaarslunch 2/4 Kruiswerk Warme Nieuwjaarslunch 3/4

Stampottenbuffet Food Connect

In totaal hebben meer dan veertig Kruiswerk leden genoten van een heerlijk stamppotbuffet! Deze werd geserveerd door de persoonlijke maaltijdservice Food Connect. Zij zijn gespecialiseerd in heerlijke vers gekoelde en vriesverse gerechten. De maaltijd is erg goed bevallen onder de genodigden: “Boven verwachting volledig en lekker” en “Voor herhaling vatbaar”, aldus twee deelnemers van de Warme Nieuwjaarslunch.

Kruiswerk Warme Nieuwjaarslunch 4/4 


Food Connect is gespecialiseerd in heerlijke verse gekoelde en vriesverse gerechten. Als lid van Kruiswerk profiteert u van de volgende voordelen bij Food Connect: 

 Geen bezorgkosten t.w.v. € 2,45
 Proefpakket van 3 maaltijden voor €15,- of 5 voor €20,- (gratis thuisbezorgd, eenmalige aanbieding)

Voor meer informatie over Food Connect gaat u naar: maaltijdservice Food Connect