dienstengids kruiswerk

Dienstengids 2020

16 January 2020

De nieuwe dienstengids is uit! In de dienstengids vindt u een compleet overzicht van alle diensten die Kruiswerk (met korting) aan haar leden aanbiedt in 2020. Bekijk de dienstengids hier online.

Veel mensen denken bij het horen van Kruiswerk al snel aan de gratis uitleen van ‘de krukken’. Maar de loophulpmiddelen die u via ons gratis kunt lenen vormen slechts één onderdeel van de manieren waarop Kruiswerk u vooruithelpt. We helpen u ook graag met andere zaken op het gebied van gezondheid, welzijn, wonen, (op)voeden van kinderen en uw zelfstandigheid.

Op basis van uw vragen en behoeften ontwikkelen we elk jaar nieuwe initiatieven

U leest in de dienstengids over Leefsamen, dé nieuwe vorm van personenalarmering waarmee u langer veilig en zelfstandig thuis kunt blijven wonen. Wordt u binnenkort opgenomen en weet u niet hoe u zich naderhand thuis zult redden? Dan kan de Hotel Thuis-consulent u de eerste week ontlasten met de boodschappen, huishoudelijk werk, koken en de was. Wat u maar nodig heeft om weer vooruit te kunnen. Dat geldt ook voor de nieuwe Kruiswerk Pechpas. Of uw e-bike nu een lege accu heeft of uw scootmobiel onderweg kuren krijgt: wij helpen u letterlijk weer op weg. Want wie mobiel is, blijft langer gezond en gelukkig.

Kruiswerk is er voor u, bij elke stap

Bekijk de dienstengids hier online.

Wilt u liever de dienstengids aanvragen? U kunt er dan voor kiezen om de gids per post of e-mail te ontvangen. Dit kunt u doen via het aanvraagformulier: aanvragen Dienstengids 2020.Een lidmaatschap van Kruiswerk Achterhoek en Liemers is heel aantrekkelijk voor iedereen, ook als u niet direct een zorgbehoefte heeft. Voor slechts € 19,50 per kalenderjaar bent u lid en profiteren uw gezinsleden automatisch mee van de vele voordelen. Leden van Kruiswerk maken gratis of met korting gebruik van onze diensten en/of ontvangen extra service.