Masterclass Erik Scherder in Doetinchem groot succes

24 June 2019

Op uitnodiging van Kruiswerk Achterhoek en Liemers gaf Nederlands bekendste neurowetenschapper Erik Scherder op 19 juni in schouwburg Amphion een masterclass over hoe ons brein omgaat met stress. Leden van Kruiswerk mochten deze voorstelling gratis bijwonen. Het animo hiervoor was zo groot dat besloten werd om professor Scherder een tweede masterclass te laten geven, waardoor ruim 1.100 bezoekers aan de masterclasses deel konden nemen.

‘The busier, the better’

Erik Scherder in Schouwburg AmphionStress, of het gevoel stress te hebben, kennen we allemaal. Door drukte op het werk of door het zoeken naar balans binnen je gezin of je relatie. Stress kan een enorme invloed hebben op het dagelijks leven. Onder de titel ‘The busier, the better’ nam professor Erik Scherder met veel humor het publiek mee in zijn verhaal over hoe het brein werkt en wat we kunnen doen om zo lang mogelijk optimaal van onze hersenen gebruik kunnen maken.

Informatiemarkt Vitaal Leven

Foto Kruiswerk standEen belangrijke rol van Kruiswerk is haar leden te informeren over de mogelijkheden die er zijn om zo zelfstandig mogelijk en met eigen regie hun leven te kunnen leiden. Rondom de masterclasses was daarom de informatiemarkt Vitaal Leven georganiseerd. Bezoekers lieten zich informeren door partners van Kruiswerk Achterhoek en Liemers over uiteenlopende onderwerpen die een vitaal leven kunnen bevorderen. Denk daarbij aan een slaapcoach, een breed bewegingsaanbod, personal organizer, kindercoaches en mantelzorg.

Bezoekers kijken terug op een fantastische en inspirerende middag. Zij genoten van de masterclasses en namen graag van de gelegenheid gebruik om professor Scherder een boek te laten signeren. Het bestuur van Kruiswerk Achterhoek en Liemers kijkt tevreden terug op deze middag en is er trots op dat zij ook op deze manier iets voor haar leden kan betekenen.

Wilt u meer weten over de activiteiten van Kruiswerk Achterhoek en Liemers of heeft u een persoonlijke vraag? Bel gerust naar de ledenservice op 0314 – 357 430 of mail naar info@kruiswerk.nl.