Kruiswerk Zorgcollectief

De premies van de zorgverzekeringen in het Kruiswerk Zorgcollectief zijn bekend!

14 November 2018

Echt dezelfde zorgverzekeraar en een betere prijs!

De tijd om na te denken over uw zorgverzekering is aangebroken. Passen de vergoedingen van de verzekeraar bij uw situatie? Betaalt u niet te veel? Belangrijke vragen om bij stil te staan. Kruiswerk helpt haar leden graag bij de keuze voor een passende zorgverzekering bij de verzekeraars Menzis, Zilveren Kruis of VGZ in het Kruiswerk Zorgcollectief. Als lid van Kruiswerk profiteert u van flinke korting op de zorgverzekeringen bij deze verzekeraars. En u krijgt ook nog eens verschillende extra’s. Bekijk ons aanbod, vergelijk het met uw huidige zorgverzekering en profiteer mee! Uw Kruiswerk lidmaatschapsgeld is zo snel terugverdiend, en u houdt ook nog eens geld over de rest van het jaar. Begin deze week werden de premies bekend. 

Wat is het Kruiswerk Zorgcollectief?

Om de keuze voor een zorgverzekering gemakkelijker en voordeliger te maken, is Kruiswerk een Zorgcollectief aangegaan. Gemakkelijk, want Kruiswerk helpt u graag met kiezen. “Niet alleen wijzigt uw pakket en zorgpremie ieder jaar, maar ook uw eigen wensen kunnen veranderen”, zegt de Kruiswerk Zorgcollectief verzekeringsexpert. “Daarom is het belangrijk om ieder jaar weer kritisch te kijken of uw huidige polis nog wel goed bij u past en of u niet te veel betaalt. De kunst is namelijk om verzekerd te zijn voor de zorg die u nodig heeft, zónder onnodige kosten te maken. En daar helpen we u graag bij.”

Daarnaast brengt een zorgverzekering in het Kruiswerk Zorgcollectief voordelen met zich mee. Doordat Kruiswerk leden gezamenlijk deelnemen in het Kruiswerk zorgcollectief kan er korting worden gegeven op de premie. Deze kortingen kunnen flink oplopen en u krijgt ook nog eens extra’s. Voor 2019 heeft het Kruiswerk Zorgcollectief afspraken gemaakt met zorgverzekeraars VGZ, Zilveren Kruis en Menzis. Bekijk de tarieven op www.kruiswerkzorgcollectief.nl/aanbod Zo is er voor iedereen een passend aanbod..

Al verzekerd bij VGZ, Zilveren Kruis of Menzis?

Dat komt goed uit, want dan is het nog gemakkelijker om deel te nemen aan het Kruiswerk Zorgcollectief. Het enige wat u hoeft te doen is bellen naar ons telefoonnummer 088 17 17 310. Houd uw polisnummer bij de hand. Het team van Kruiswerk Zorgcollectief zoekt dan samen met uw verzekeraar uit welk voordeel u krijgt als u deelneemt aan het Zorgcollectief en regelt de rest.

Kom meer te weten tijdens de bijeenkomsten!

Op dinsdag 18 december en donderdag 20 december organiseert Kruiswerk bijeenkomsten over het Zorgcollectief. De verzekeringsexpert vertelt u meer over de voordelen van het Zorgcollectief en deelt allerlei tips en weetjes over zorgverzekeringen. Meld u aan op www.kruiswerkzorgcollectief.nl/aanmelden! Wilt u ook persoonlijk met de verzekeringsexpert in gesprek? Geef dit dan direct aan en Kruiswerk Zorgcollectief plant op diezelfde dag een afspraak voor u in. Let op, de persoonlijke spreekuren raken al gauw vol.