NieuwsberichtenZlimthuis partner in project HANDIG

13 februari 2020

Hulp bij Alledaagse Noodzakelijke Dingen Is Gemakkelijk, oftewel HANDIG. HANDIG is een project dat wordt uitgevoerd vanuit de Hogeschool Arnhem en Nijmegen. Binnen het project wordt gekeken hoe (slimme) technologie 65+’ers, die vergeetachtig beginnen te worden of al wat geheugenproblemen hebben, thuis kunnen helpen.
Lees meer
  • Nieuws

Dienstengids 2020

16 januari 2020

De nieuwe dienstengids is uit! In de dienstengids van 2020 vindt u een compleet overzicht van al onze diensten in 2020.
Lees meer
  • Nieuws

Ger regelt het zelf

13 januari 2020

De 83-jarige Ger Janssen weet van aanpakken. Een half jaar geleden verhuisde hij vanuit het westen naar het Achterhoekse Hengelo. Waar hij met veel plezier woont, en wanneer nodig met een beetje hulp van Kruiswerk.

15 antwoorden op veelvoorkomende vragen en 10 tips over uw uitvaart(verzekering)

24 december 2019

Heb ik een uitvaartondernemer nodig? Mag ik mijn overleden dierbare ook zelf verzorgen en vervoeren? Ben ik verplicht mijn uitvaart te laten uitvoeren door mijn uitvaartverzekeringmaatschappij? Wat kost een uitvaart eigenlijk? Dit zijn enkele veelvoorkomende vragen over uitvaarten en verzekeringen. Met het initiatief Uitvaart Ontzorgd geeft Kruiswerk u antwoorden en tips.

Aangepaste openingstijden in december

20 december 2019

Ook in december bent u bij Kruiswerk van harte welkom. Wel zijn we vanwege de feestdagen beperkt geopend en bereikbaar. Bekijk onze aangepaste tijden in december.
Lees meer
  • Nieuws

Geniet van een heerlijk dagje kerstshoppen in Parijs

18 december 2019

Ga gezellig mee een dagje kerstshoppen in Parijs! Tot en met 4 januari 2020 kunt u niet alleen genieten van de romantische sfeer in Parijs, maar óók van de bijzondere kerstsfeer: met niet één, maar meerdere kerstmarkten.
Lees meer
  • Nieuws

Fit worden in 2020? Zoek een sportmaatje!

11 december 2019

Heeft u het voornemen fit te worden en te blijven? Zoek een sportmaatje! Samen sporten motiveert en is een stuk gezelliger. Wij geven vijf redenen waarom het een goed idee is samen te sporten!

De Kruiswerk krant is vernieuwd!

06 december 2019

De Kruiswerk krant is in een nieuw jasje gestoken. U vindt de nieuwe krant deze week op de mat. In deze editie leest u praktische tips en echte verhalen van echte mensen rondom het thema goede voornemens.
Lees meer
  • Nieuws