NieuwsberichtenDe mooiste plekjes van de Côte d’Azur

19 maart 2019

Altijd al een bezoekje willen brengen aan het mondaine Zuid Frankrijk? Tijdens deze groepsreis verblijft u in het 4* Van der Valk Hotel in St. Aygulf. Boek deze mooie 10-daagse reis nu al vanaf € 669,- via Valizo.nl
Lees meer
  • Nieuws

Valtraining 'Zeker Bewegen'

15 maart 2019

Kruiswerk en VGZ bieden in samenwerking met het Judo Bond Nederland het programma ‘Zeker Bewegen’ aan. Zeker Bewegen is een training gegeven door Judo Bond Nederland die de bewegingsvrijheid van senioren vergroot.
Lees meer
  • Nieuws

Evenement Fit & Gezond op 8 februari in Varsseveld

30 januari 2019

Een gezonde leefstijl? Daar kan Kruiswerk je bij helpen! Een mooie start is een bezoekje aan Fit en Gezond op vrijdag 8 februari 10:00 - 15:00 uur bij Fit In Varsseveld. Activiteiten op deze dag: uitgebreide gezondheidschecks en meer!
Lees meer
  • Nieuws

Campagne voor Beter Gehoor

23 januari 2019

Wellicht heeft u er al iets over gehoord, de Campagne voor Beter Gehoor. Het is een internationale campagne rondom de gezondheid van ons gehoor. Deze week wordt er in Nederland campagne gevoerd. Daar geven wij samen met onze partner Van Boxtel Hoorwinkels graag 'gehoor' aan!
Lees meer
  • Nieuws

Later bericht vanwege drukte op de ledenservice

02 januari 2019

Vanwege de uitgave van alle nieuwe lidmaatschapspasjes aan onze leden staat onze telefoon roodgloeiend en loopt de mailbox vol. Onze medewerkers op de ledenservice staan u graag te woord, alleen kan dat door deze drukte even op zich laten wachten.
Lees meer
  • Nieuws

Alle goeds voor 2019! Nieuwe diensten in 2019

02 januari 2019

Een nieuw jaar is aangebroken, Team Kruiswerk wenst u alle goeds voor 2019! In 2019 kunt u gebruikmaken van een aantal nieuwe diensten. Deze diensten ondersteunen u bij uw gezondheid, conditie en vitaliteit. Hierbij een korte toelichting van onze nieuwe diensten.
Lees meer
  • Nieuws

Winnaars kleurwedstrijd bekend!

27 december 2018

Tot 15 december kon men de kleurplaten naar Kruiswerk Achterhoek en Liemers opsturen. De winnaars van de kleurwedstrijd zijn inmiddels bekend! Lees hier wie de winnaars zijn uit de twee categorieën van de kleurwedstrijd.
Lees meer
  • Nieuws

Online uitzending 'Maak uw woning winterklaar'

06 december 2018

Vanuit uw luie stoel tips krijgen voor de donkere dagen? Deze maand organiseert Zlimthuis geen workshops, maar een online uitzending! Zo kunt u lekker vanuit huis meekijken op de tablet, de telefoon of de laptop. Warm bij de kachel, met een kopje koffie erbij.
Lees meer
  • Nieuws

Vacante bestuursfunctie Kruiswerk

06 november 2018

Wegens een vacante bestuursfunctie, is het bestuur van Kruiswerk Achterhoek en Liemers op zoek naar mensen die belangstelling hebben voor deze functie met als aandachtsgebied jonge gezinnen. Thema’s die hierbij passen zijn voeding, opvoeding en beweging. Lees de vacatureomschrijving. Ziet u dat wel zitten? Solliciteer dan, wij zien uw sollicitatie graag tegemoet.
Lees meer
  • Nieuws