NieuwsberichtenVacatures bestuursfuncties

05 november 2020

Het bestuur van de Vereniging Kruiswerk Achterhoek en Liemers heeft twee vacante bestuursfuncties en is op zoek naar mensen die belangstelling hebben hiervoor.
Lees meer
  • Nieuws

Door weer en wind: snel weer onderweg na pech!

22 oktober 2020

Gaan uw (klein)kinderen ook door weer en wind op de fiets naar school? En dat vijf dagen in de week? Wat u dan niet wilt is dat ze stil komen te staan met pech. Speciaal daarvoor heeft Kruiswerk de Kruiswerk Pechpas in het leven geroepen.
Lees meer
  • Nieuws

Veilig thuis met de tips van Marcel

19 oktober 2020

Nu het weer vroeger donker wordt, is het voor inbrekers makkelijker om ongestoord ‘hun werk’ te doen. Marcel Nijhof, Zlimthuis-expert, geeft u dan ook graag een aantal tips die u kunt toepassen om uw woning er zo bewoond mogelijk uit te laten zien.
Lees meer
  • Nieuws

Laat u adviseren over uw zorgverzekering

12 oktober 2020

Willem Veenendaal, adviseur zorgverzekeringen, informeert en adviseert u graag, aan de hand van concrete voorbeelden, over uw zorgverzekering en het kiezen van de juiste verzekeraar.
Lees meer
  • Nieuws

Scoren met Gezondheid

08 september 2020

Voetbalvereniging Doetinchem helpt u graag een handje met het 10 weken durende leefstijlprogramma ‘Scoren met Gezondheid’.
Lees meer
  • Nieuws

Vacature: Belevingsgids Doetinchem

27 augustus 2020

Wilt u van betekenis zijn voor de maatschappij en met name voor de ouderen onder ons? Houdt u ervan om mensen verder te helpen, ze te informeren over mogelijke oplossingen en rond te leiden? En doet u dat ook nog eens graag op vrijwillige basis? Dan zijn wij voor de bezoeken aan onze Belevingswoning op zoek naar u!
Lees meer
  • Nieuws