NieuwsberichtenKidsgames Braamt 2019: een zonnig succes!

03 juli 2019

1.265 bezoekers genoten zondag 30 juni van de Kidsgames 2019 in Braamt! Topkok Pierre Wind, vloggerbroers Milan Knol en Enzo Knol kwamen langs op de Kidsgames in Braamt. Lees en bekijk hier het volledige verslag.
Lees meer
  • Nieuws

Masterclass Erik Scherder in Doetinchem groot succes

24 juni 2019

Op uitnodiging van Kruiswerk Achterhoek en Liemers gaf Nederlands bekendste neurowetenschapper Erik Scherder op 19 juni in schouwburg Amphion een masterclass over hoe ons brein omgaat met stress. Bezoekers van deze masterclass kijken terug op een fantastische en inspirerende middag.
Lees meer
  • Nieuws

Hoe houdt u uw hoofd koel tijdens hete zomerdagen?

21 juni 2019

Afgelopen zomer was één van de heetste zomers in tijden. Vooral in de maand juli werden verschillende warmterecords verbroken. Ook nu lijken er weer dagen met zeer hoge temperaturen in aantocht. Dit extreem warme weer is niet voor iedereen plezierig. Daarom zetten wij een paar handige tips op een rijtje om je hoofd koel te houden tijdens deze warme zomerdagen!

Fietsen in de Achterhoek en Liemers

03 juni 2019

Het is heerlijk fietsen in de Achterhoek en Liemers. Aan de hand van het internationale netwerk van fietsknooppunten is het heel eenvoudig om uw eigen route samenstellen. Helemaal met een handige route-app.
Lees meer
  • Nieuws

Kruiswerk trotse sponsor Achterhoekse Wandelvierdaagse

21 mei 2019

Van 29 mei tot en met 1 juni 2019 vindt voor de 15e keer de Achterhoekse Wandelvierdaagse plaats. Kruiswerk Achterhoek en Liemers is dit jaar wederom trotse hoofdsponsor van dit loopevenement. Daarom krijgen Kruiswerkleden korting op het inschrijfgeld.
Lees meer
  • Nieuws

Kruiswerk organiseert dit jaar voor de 3e keer de Kidsgames!

17 mei 2019

De Kidsgames is een dag boordevol avontuur, snelheid, uitdaging en creativiteit voor het hele gezin. Kruiswerk wil met de Kidsgames iedereen laten ervaren dat gamen en af en toe snoepen heus niet zo slecht is. Zolang er maar sprake is van een goede balans. Want iedereen weet: gezond eten en blijven bewegen is heel belangrijk. Maar ook gewoon heel leuk!
Lees meer
  • Nieuws

Zlimme thuistechnologie bij mantelzorg

02 april 2019

Als mantelzorger zorgt u voor uw ouders, een familielid of uw buren. Maar u máákt u zich wellicht ook zorgen. Over hun veiligheid in en rondom huis, bijvoorbeeld. Tijdens de gratis online uitzending op 10 april ontdekt u hoe u met technologische handigheidjes veel leed kunt voorkomen.
Lees meer
  • Nieuws

Vacature: Maak jij creatieve video's?

28 maart 2019

Wij zoeken een vrijwilliger die het leuk vindt om de sfeer van de Kidsgames in beeld te brengen in een aantal video’s. De Kidsgames vinden op drie verschillende dagen, op de twee plaatsen: 16 juni en 30 juni.
Lees meer
  • Nieuws

De mooiste plekjes van de Côte d’Azur

19 maart 2019

Altijd al een bezoekje willen brengen aan het mondaine Zuid Frankrijk? Tijdens deze groepsreis verblijft u in het 4* Van der Valk Hotel in St. Aygulf. Boek deze mooie 10-daagse reis nu al vanaf € 669,- via Valizo.nl
Lees meer
  • Nieuws