NieuwsberichtenKruiswerk organiseert dit jaar voor de 3e keer de Kidsgames!

17 mei 2019

De Kidsgames is een dag boordevol avontuur, snelheid, uitdaging en creativiteit voor het hele gezin. Kruiswerk wil met de Kidsgames iedereen laten ervaren dat gamen en af en toe snoepen heus niet zo slecht is. Zolang er maar sprake is van een goede balans. Want iedereen weet: gezond eten en blijven bewegen is heel belangrijk. Maar ook gewoon heel leuk!
Lees meer
  • Nieuws

Zlimme thuistechnologie bij mantelzorg

02 april 2019

Als mantelzorger zorgt u voor uw ouders, een familielid of uw buren. Maar u máákt u zich wellicht ook zorgen. Over hun veiligheid in en rondom huis, bijvoorbeeld. Tijdens de gratis online uitzending op 10 april ontdekt u hoe u met technologische handigheidjes veel leed kunt voorkomen.
Lees meer
  • Nieuws

Vacature: Maak jij creatieve video's?

28 maart 2019

Wij zoeken een vrijwilliger die het leuk vindt om de sfeer van de Kidsgames in beeld te brengen in een aantal video’s. De Kidsgames vinden op drie verschillende dagen, op de twee plaatsen: 16 juni en 30 juni.
Lees meer
  • Nieuws

De mooiste plekjes van de Côte d’Azur

19 maart 2019

Altijd al een bezoekje willen brengen aan het mondaine Zuid Frankrijk? Tijdens deze groepsreis verblijft u in het 4* Van der Valk Hotel in St. Aygulf. Boek deze mooie 10-daagse reis nu al vanaf € 669,- via Valizo.nl
Lees meer
  • Nieuws

Valtraining 'Zeker Bewegen'

15 maart 2019

Kruiswerk en VGZ bieden in samenwerking met het Judo Bond Nederland het programma ‘Zeker Bewegen’ aan. Zeker Bewegen is een training gegeven door Judo Bond Nederland die de bewegingsvrijheid van senioren vergroot.
Lees meer
  • Nieuws

Evenement Fit & Gezond op 8 februari in Varsseveld

30 januari 2019

Een gezonde leefstijl? Daar kan Kruiswerk je bij helpen! Een mooie start is een bezoekje aan Fit en Gezond op vrijdag 8 februari 10:00 - 15:00 uur bij Fit In Varsseveld. Activiteiten op deze dag: uitgebreide gezondheidschecks en meer!
Lees meer
  • Nieuws

Campagne voor Beter Gehoor

23 januari 2019

Wellicht heeft u er al iets over gehoord, de Campagne voor Beter Gehoor. Het is een internationale campagne rondom de gezondheid van ons gehoor. Deze week wordt er in Nederland campagne gevoerd. Daar geven wij samen met onze partner Van Boxtel Hoorwinkels graag 'gehoor' aan!
Lees meer
  • Nieuws

Later bericht vanwege drukte op de ledenservice

02 januari 2019

Vanwege de uitgave van alle nieuwe lidmaatschapspasjes aan onze leden staat onze telefoon roodgloeiend en loopt de mailbox vol. Onze medewerkers op de ledenservice staan u graag te woord, alleen kan dat door deze drukte even op zich laten wachten.
Lees meer
  • Nieuws