NieuwsberichtenMarit van Bohemen test sta-opstoelen in Aalten

02 februari 2018

In de huiskamer van Wim Brethouwer en Janny Bosman pronken twee luxe sta-opstoelen. Medipoint-ambassadrice Marit van Bohemen mag de volledig elektrisch te bedienen stoelen uitproberen. Janny heeft een standaard stoel, die van Wim is volledig aangepast, zodat ook hij comfortabel rechtop kan zitten.
Lees meer
  • Nieuws

Gezond Thuis dag op 16 februari

31 januari 2018

Tijdens de Gezond Thuis dag krijgt u volop informatie over hoe u de koude winterdagen comfortabel door kunt komen. Denk aan infraroodstraling voor een betere weerstand, een comfortabel bed voor optimale nachtrust, een sta-opstoel om lekker te relaxen.
Lees meer
  • Nieuws

Lekker slapen met Medipoint

27 november 2017

Heb jij vannacht lekker geslapen? Veel Nederlanders hebben last van slaapproblemen. Lees hier wat je er tegen kunt doen en welke producten je hierbij kunnen helpen.

Weg met de decemberstress!

27 november 2017

December zit boordevol gezellige feestdagen, zoals Sinterklaas en de Kerst. Maar het brengt voor sommige kinderen, en hun ouders, ook wel wat stress mee door al die vieringen en verplichtingen. Lees verder hoe je de decembergekte goed door komt.

Metamorfose

27 november 2017

Mevrouw Derksen en kleindochter Isa zijn lekker in het zonnetje gezet met een metamorfose. Bekijk hoe het is geworden en hoe ze het hebben ervaren!

Suiker - Annemarie Reuzenaar

27 november 2017

Lees over hoeveel suiker wij onbewust via onze dagelijkse voeding binnenkrijgen. orthomoleculair voedingsdeskundige Annemarie Reuzenaar schreef er een aantal boeken over en helpt mensen hun eetpatroon te verbeteren.