NieuwsberichtenEen stevige wandeling of een dagje sauna?

07 juni 2018

Wie regelmatig een sauna bezoekt, kent het gevoel zich herboren te voelen na een dagje wellness. Dat is geen toeval! De temperatuur en temperatuurwisselingen tijdens de saunagang hebben een aantal grote voordelen voor uw gezondheid.

Kidsgames 2018 grootser, spannender en avontuurlijker

29 mei 2018

Op zondag 17 juni 2018 is het weer vaderdag. Zoek je een leuke invulling voor deze dag? Denk dan zeker aan de Kidsgames. De Kidsgames is een dag vol games, outdoor en food, met avontuur, snelheid, creativiteit en dans. Er zijn leuke activiteiten voor het hele gezin. Van 10:00 tot 16:00 uur ben je van harte welkom bij Markant Outdoorcentrum in Braamt.
Lees meer
  • Nieuws

GoMama!-dag 17 mei voor vrouwen met ambitie

16 mei 2018

In het kader van de GoMama! campagne organiseert Bibliotheek West Achterhoek in samenwerking met de Gruitpoort, Taalhuis Achterhoek en het Leerwerkloket Achterhoek op donderdag 17 mei een dag speciaal voor vrouwen. Kruiswerk is aanwezig om vrouwen te inspireren op het gebied van gezondheid, en hun leven te verrijken met vrijwilligerswerk.
Lees meer
  • Nieuws

Alsnog korting op uw zorgverzekering?

24 april 2018

Overstappen kan niet meer voor 2018. Maar het krijgen van een korting op uw zorgverzekering kan het hele jaar door! Vraag dus nu uw collectieve korting aan als u al verzekerd bent bij VGZ, Zilveren Kruis of Menzis.
Lees meer
  • Nieuws

Natriumarm: lekker eten hoeft niet zout te zijn!

30 maart 2018

Dat teveel zout niet goed voor ons is, weet inmiddels iedereen. Het zorgt voor een verhoogde bloeddruk en hangt samen met een grotere kans op hart- en vaatziekten. Maar hoeveel zout mogen we hebben en waar kunnen we op letten om niet teveel binnen te krijgen?

Zlimthuis Veilig & Fit Beleefevenement

30 maart 2018

Zlimthuis is er om het dagelijks leven gewoon net wat makkelijker te maken, zodat u lekker uw eigen gang kunt gaan. Want senioren zijn actiever dan ooit en blijven bij de tijd! Zlimthuis viert het leven met het Veilig & Fit Beleefevenement op 11 april.
Lees meer
  • Nieuws

Kom in shape op een leuke manier

06 maart 2018

Wil jij sterker en fitter worden, maar houd je het sporten - eerlijk is eerlijk - niet altijd zo lang vol? Sporten is nooit meer saai met de SKC-training (Sport, Kracht en Conditie) van onze leefstijlcoach Paul Zeeders. Wij vroegen Paul waarom.