NieuwsberichtenNatriumarm: lekker eten hoeft niet zout te zijn!

30 maart 2018

Dat teveel zout niet goed voor ons is, weet inmiddels iedereen. Het zorgt voor een verhoogde bloeddruk en hangt samen met een grotere kans op hart- en vaatziekten. Maar hoeveel zout mogen we hebben en waar kunnen we op letten om niet teveel binnen te krijgen?

Zlimthuis Veilig & Fit Beleefevenement

30 maart 2018

Zlimthuis is er om het dagelijks leven gewoon net wat makkelijker te maken, zodat u lekker uw eigen gang kunt gaan. Want senioren zijn actiever dan ooit en blijven bij de tijd! Zlimthuis viert het leven met het Veilig & Fit Beleefevenement op 11 april.
Lees meer
  • Nieuws

Kom in shape op een leuke manier

06 maart 2018

Wil jij sterker en fitter worden, maar houd je het sporten - eerlijk is eerlijk - niet altijd zo lang vol? Sporten is nooit meer saai met de SKC-training (Sport, Kracht en Conditie) van onze leefstijlcoach Paul Zeeders. Wij vroegen Paul waarom.

Marit van Bohemen test sta-opstoelen in Aalten

02 februari 2018

In de huiskamer van Wim Brethouwer en Janny Bosman pronken twee luxe sta-opstoelen. Medipoint-ambassadrice Marit van Bohemen mag de volledig elektrisch te bedienen stoelen uitproberen. Janny heeft een standaard stoel, die van Wim is volledig aangepast, zodat ook hij comfortabel rechtop kan zitten.
Lees meer
  • Nieuws

Gezond Thuis dag op 16 februari

31 januari 2018

Tijdens de Gezond Thuis dag krijgt u volop informatie over hoe u de koude winterdagen comfortabel door kunt komen. Denk aan infraroodstraling voor een betere weerstand, een comfortabel bed voor optimale nachtrust, een sta-opstoel om lekker te relaxen.
Lees meer
  • Nieuws