NieuwsberichtenDouchen, heerlijk! Totdat u valt...

02 augustus 2018

1 op de 3 senioren valt minstens één keer per jaar. Dat komt neer op zo’n 230.000 mensen. Daarvan belanden zo’n 89.000 mensen op de eerste hulp. Bijna de helft van deze valincidenten gebeurt in en om huis. In de badkamer bijvoorbeeld. Gladde vloeren als gevolg van vochtigheid in de badkamer zijn hoofdoorzaak nummer één, maar gelukkig makkelijk te voorkomen.

Kidsgames aftermovie

27 juli 2018

Bekijk de aftermovie van de Kidsgames! Op 17 juni barstte het los op het terrein van Markant Outdoor, de Kidsgames 2018! Het was een superleuke dag voor kinderen en natuurlijk hun ouders. Met meer dan 1000 bezoekers op de teller zijn wij een heel trotse organisator!
Lees meer
  • Nieuws

Snel het eten op tafel met Food Connect

19 juli 2018

Vindt u het ook zo heerlijk om niet na te hoeven denken over het eten als u er een dagje op uit bent geweest? Maak dan voordelig kennis met de heerlijke gerechten van onze partner in maaltijdservice: Food Connect.

Verantwoord ontzwangeren: bootcamp met je baby!

10 juli 2018

Gaan jouw nekharen recht overeind staan bij alleen al de gedachte aan een ‘bootcamp’? Geen paniek! Bij de ‘Bootcamp voor mama en baby’ is er geen sprake van een drillinstructeur, maar van iemand die alles weet over verantwoord bewegen na een bevalling: Charissa Kruisenga van Live4Fit. Vol enthousiasme helpt zij kersverse moeders weer lekker te bewegen. In ieders eigen tempo.

Druk, druk, druk... Over de balans in je leven.

26 juni 2018

De zorg over jonge kinderen, een drukke baan en ook nog een sociaal leven. Als jonge ouders heb je nogal wat ballen in de lucht te houden. Soms een lastige opgave. Erlyn (32) heeft twee jonge kinderen, een meisje en een jongen van drie en zeven jaar. Daarnaast werkt ze vier dagen in de week. We vroegen haar hoe zij de balans in haar drukke, maar leuke leven heeft gevonden.

Een stevige wandeling of een dagje sauna?

07 juni 2018

Wie regelmatig een sauna bezoekt, kent het gevoel zich herboren te voelen na een dagje wellness. Dat is geen toeval! De temperatuur en temperatuurwisselingen tijdens de saunagang hebben een aantal grote voordelen voor uw gezondheid.

Kidsgames 2018 grootser, spannender en avontuurlijker

29 mei 2018

Op zondag 17 juni 2018 is het weer vaderdag. Zoek je een leuke invulling voor deze dag? Denk dan zeker aan de Kidsgames. De Kidsgames is een dag vol games, outdoor en food, met avontuur, snelheid, creativiteit en dans. Er zijn leuke activiteiten voor het hele gezin. Van 10:00 tot 16:00 uur ben je van harte welkom bij Markant Outdoorcentrum in Braamt.
Lees meer
  • Nieuws

GoMama!-dag 17 mei voor vrouwen met ambitie

16 mei 2018

In het kader van de GoMama! campagne organiseert Bibliotheek West Achterhoek in samenwerking met de Gruitpoort, Taalhuis Achterhoek en het Leerwerkloket Achterhoek op donderdag 17 mei een dag speciaal voor vrouwen. Kruiswerk is aanwezig om vrouwen te inspireren op het gebied van gezondheid, en hun leven te verrijken met vrijwilligerswerk.
Lees meer
  • Nieuws

Alsnog korting op uw zorgverzekering?

24 april 2018

Overstappen kan niet meer voor 2018. Maar het krijgen van een korting op uw zorgverzekering kan het hele jaar door! Vraag dus nu uw collectieve korting aan als u al verzekerd bent bij VGZ, Zilveren Kruis of Menzis.
Lees meer
  • Nieuws