https://www.kruiswerk.nl/nieuws-en-blogs/

NieuwsberichtenMet een veilig gevoel op pad dankzij de Kruiswerk Pechpas

14 mei 2020

Hans Spaermon (57) mocht de allereerste Kruiswerk Pechpas in ontvangst nemen. Spaermon maakt vele kilometer met zijn rolstoel met handbike. Hoewel hij meestal wel een telefoon bij zich heeft, realiseerde Spaermon zich dat het bellen van een bekende niet de oplossing is. Vaak kunnen kennissen hem niet helpen om zijn rolstoel en handbike te vervoeren als deze kapot is. Met de Kruiswerk Pechpas kan dat wel!​
Lees meer
  • Nieuws

Kappers en pedicures mogen weer aan het werk!

13 mei 2020

Deze week openden alle contactberoepen weer hun deuren ! Dit betekent dat kappers en pedicures weer aan het werk mogen. Heeft u al een mooie coronacoupe waar u graag vanaf wilt? Als lid van Kruiswerk kunt u weer de thuiskapper en de pedicure aan huis aanvragen met korting!
Lees meer
  • Nieuws

Volg iedere week een nieuwe cursus van iPad4Senior!

11 mei 2020

De aankomende periode kunnen wij helaas geen cursussen op locatie meer aanbieden. Wat we wel kunnen doen is cursussen online aanbieden! Samen met partner iPad4Senior biedt Kruiswerk verschillende online cursussen aan, zodat u ook in deze tijd wat bij kunt leren over uw apparaat!
Lees meer
  • Nieuws

75 jaar vrijheid: 4 en 5 mei vanuit huis

04 mei 2020

Op 4 mei herdenken we de oorlogsslachtoffers en op 5 mei vieren we, dit jaar, dat Nederland 75 jaar geleden bevrijd is. Ook de Nationale Dodenherdenking en Bevrijdingsdag verlopen dit jaar anders. Herdenken en vieren kan gelukkig ook gemakkelijk vanuit huis.
Lees meer
  • Nieuws

Volg een cursus online!

01 mei 2020

In verband met het coronavirus hebben we alle cursussen van iPad4Senior helaas niet door kunnen laten gaan. We komen nu met een oplossing: online een cursus volgen! Op deze manier kunt u toch nog alle ins en outs van uw apparaat leren kennen. V
Lees meer
  • Nieuws

Gratis online leren voor Kruiswerk-leden

14 april 2020

Misschien heeft u al eens een training gevolgd bij Aldert Doelen van iPad4Senior. Of misschien was u dat binnenkort van plan. Helaas is het in deze tijd niet mogelijk om trainingen of cursussen in groepen aan te bieden. Maar online trainen biedt een mooie uitkomst!
Lees meer
  • Nieuws