NieuwsberichtenLoont het nog om collectief verzekerd te zijn?

15 november 2019

Het onderwerp collectieve zorgverzekeringen is de laatste paar dagen veel in het nieuws. Via een collectieve zorgverzekering mag vanaf nu namelijk niet meer dan 5% korting op de basisverzekering gegeven worden. Wat is er nu precies aan de hand? En is het nog wel voordelig om u collectief te verzekeren?
Lees meer
  • Nieuws

Winnaar puzzel Kruiswerk krant 3 bekend!

14 november 2019

In de laatste editie van onze Kruiswerk krant stond wederom een puzzel. Tussen de goed ingezonden antwoorden heeft het Kruiswerk-team op ludieke wijze geloot: bekijk nu de video om te zien of u de gelukkige prijswinnaar bent!
Lees meer
  • Nieuws

Leefsamen genomineerd voor Europese Award

07 november 2019

Het project ‘Leefsamen Achterhoek’ is genomineerd voor de ‘European Fire Safety Award 2019’. Op 18 november wordt de winnaar van de prijs bekend gemaakt in het Europees Parlement. Met Leefsamen wordt voor het eerst in Nederland op grote schaal slimme techniek met behulp van het eigen sociale netwerk ingezet om ouderen langer veilig thuis te laten wonen.
Lees meer
  • Nieuws

Margriet Winterfair Winactie

31 oktober 2019

Het gezelligste winterfeest van het jaar komt eraan; Margriet Winterfair. Tijdens deze dagen in de Brabanthallen, vind je alles wat je nodig hebt om te schitteren tijdens de feestdagen. Kruiswerk Achterhoek en Liemers mag gratis kaarten verloten.
Lees meer
  • Nieuws

Hotel Thuis: als u het even niet alleen redt

03 oktober 2019

Zelfstandig thuis wonen kan heel fijn zijn, maar soms red je het even niet helemaal alleen. En dat hoeft ook niet. Moet u bijvoorbeeld thuis herstellen van een ziekenhuisopname of gaat uw mantelzorger op vakantie, dan heeft Kruiswerk een passende oplossing: Hotel Thuis.
Lees meer
  • Nieuws

Voorkom vallen met ZekerBewegen

01 oktober 2019

Jaarlijks belanden meer dan 100.000 ouderen op de eerste hulp door een valpartij in of om de woning. Reden voor Kruiswerk om in samenwerking met Judo Bond Nederland het programma ZekerBewegen aan te bieden.
Lees meer
  • Nieuws

10 november Dag van de Mantelzorg: win een verwendag!

30 september 2019

Op de Dag van de Mantelzorg draait Kruiswerk in samenwerking met partner Mobella de rollen om. Ken of ben jij een mantelzorger die wel een verwenmoment kan gebruiken? Geef diegene of jezelf dan op door je verhaal met ons te delen.
Lees meer
  • Nieuws

Ben je mantelzorger? Laat Kruiswerk je ondersteunen.

30 september 2019

Je volwassen dochter voeren of dagelijks je vader helpen schoon en rustig naar bed te gaan. Waarschijnlijk zie je jezelf niet als mantelzorger, maar je bent het wel. Wist je dat Kruiswerk meerdere diensten heeft, die zijn ontwikkeld om jou te ondersteunen?
Lees meer
  • Nieuws

Informatiebijeenkomsten: Uitvaart Ontzorgd

27 september 2019

Johan Verhofstadt zal namens Uitvaart Ontzorgd vertellen over de vele mooie mogelijkheden om een persoonlijk en eigentijds afscheid te organiseren waarbij u de regie houdt en het budget bewaakt. Er is daarnaast veel ruimte voor het stellen van vragen.
Lees meer
  • Nieuws