Vereniging Kruiswerk Achterhoek en Liemers

Kruiswerk is de onafhankelijke ledenvereniging van de Achterhoek en Liemers. Eén adres voor al uw vragen op het gebied van wonen, zorg en welzijn. Wij richten ons primair op aanvullende zorg en diensten om onze leden, jong en oud, te ondersteunen in hun zelfredzaamheid. Wij zijn uw onafhankelijke gids in de zoektocht naar de best passende zorg en ondersteuning in uw regio. Met als belangrijkste doel: de belangen van onze leden te behartigen.

Het bestuur

Vereniging Kruiswerk Achterhoek en Liemers staat onder leiding van een bestuur. In 2020 is de bestuurssamenstelling als volgt:

De heer T. Lamers, voorzitter
De heer W. Klein, secretaris
De heer R. Baltussen, aspirant bestuurslid
De heer R. Van Dijk, bestuurslid
Mevrouw M. Rensink, bestuurslid
Mevrouw R. Bloemberg-Lubbers, bestuurslid

Algemene Ledenvergadering

Vereniging Kruiswerk Achterhoek en Liemers organiseert jaarlijks een Algemene Ledenvergadering.

De Algemene Ledenvergadering vindt dit jaar plaats op donderdag 19 november 2020 om 13.30 uur op het DRU Industriepark, Hutteweg 24 in Ulft. Aanmelden kan via het aanmeldformulier

Ledenpanel

Kruiswerk werkt altijd vanuit de wensen en behoeftes van leden. Door met elkaar in gesprek te gaan, weten wij wat er leeft onder onze leden. Op die manier zoeken we samen naar verbeterpunten en nieuwe initiatieven. Een aantal keer per jaar nodigen wij ons ledenpanel uit om mee te denken over Kruiswerk, ons aanbod en communicatie. Wilt u ook uw stem laten horen? Klik dan hier om u aan te melden voor het ledenpanel.