Direct door naar content
Terug naar diensten

Woontest

Zo lang mogelijk thuis blijven wonen. Dat is natuurlijk een fijn idee. Maar dan wil je wél veilig, zorgeloos en comfortabel wonen. Wat kan jouw woonsituatie nog verbeteren? Preventieve oplossingen tegen bijvoorbeeld inbraak, brand of vallen? Of ondersteunende oplossingen zoals personen- of sociale alarmering? Doe de Woontest en ontdek wat jij kan verbeteren aan jouw woning.

Meer lezen

Heb je een vraag over
Woontest?

Bel ons op 0314 - 357 430 ma. t/m vr. van 9:00 - 13:00 uur
Lieke Ledenservice

info@kruiswerk.nl

Benieuwd hoe veilig jouw woning is?

Doe de Woontest en krijg direct advies met slimme oplossingen en producten.

Woontest

  • Bereken jouw woonscore met de gratis Zlimthuis woontest;
  • Direct inzicht in mogelijke oplossingen voor jouw woonproblemen;
  • Gratis adviesrapport vol tips en oplossingen voor jouw woonruimtes.

De test geeft je een woonscore waarmee je snel en overzichtelijk een beeld krijgt van de veiligheid en het comfort van jouw eigen huis. Je kan dit voor je eigen situatie doen en ook bijvoorbeeld voor het huis van jouw ouders of grootouders.

Ledenvoordeel

De Woontest geeft advies over slimme oplossingen en producten die passen bij elke ruimte van jouw huis. Leuk en leerzaam om te doen en het kost je slechts een paar minuten. Bereken jouw woonscore en krijg direct een gratis adviesrapport. Deze staat vol adviezen, tips en oplossingen per woonruimte.

Wil je naar aanleiding van de Woontest een uitgebreider advies? Bel dan de Zlimthuis advieslijn 088 - 17 17 370 of vraag de gratis Thuisscan* door de Zlimthuis expert aan.

*De Thuisscan is kosteloos indien je langer dan een jaar lid van Kruiswerk bent. 

Agenda