Direct door naar content
Terug naar diensten

Woontest

Zo lang mogelijk thuis blijven wonen. Dat is natuurlijk een fijn idee. Maar dan wil je wél veilig, zorgeloos en comfortabel wonen. Wat kan jouw woonsituatie nog verbeteren? Preventieve oplossingen tegen bijvoorbeeld inbraak, brand of vallen? Of ondersteunende oplossingen zoals personen- of sociale alarmering? Doe de Woontest en ontdek wat jij kan verbeteren aan jouw woning.

Meer lezen

Heb je een vraag over
Woontest?

Bel ons op 0314 - 357 430 ma. t/m vr. van 9:00 - 13:00 uur
Elise Roth Ledenservice

info@kruiswerk.nl

Benieuwd hoe veilig jouw woning is?

Doe de Woontest en krijg direct advies met slimme oplossingen en producten.

Woontest

  • Bereken jouw woonscore met de gratis Zlimthuis woontest;
  • Direct inzicht in mogelijke oplossingen voor jouw woonproblemen;
  • Gratis adviesrapport vol tips en oplossingen voor jouw woonruimtes.

De test geeft je een woonscore waarmee je snel en overzichtelijk een beeld krijgt van de veiligheid en het comfort van jouw eigen huis. Je kan dit voor je eigen situatie doen en ook bijvoorbeeld voor het huis van jouw ouders of grootouders.

Ledenvoordeel

De Woontest geeft advies over slimme oplossingen en producten die passen bij elke ruimte van jouw huis. Leuk en leerzaam om te doen en het kost je slechts een paar minuten. Bereken jouw woonscore en krijg direct een gratis adviesrapport. Deze staat vol adviezen, tips en oplossingen per woonruimte.

Wil je naar aanleiding van de Woontest een uitgebreider advies? Bel dan de Zlimthuis advieslijn 088 - 17 17 370 of vraag de gratis Thuisscan* door de Zlimthuis expert aan.

*De Thuisscan is kosteloos indien je langer dan een jaar lid van Kruiswerk bent. 

Agenda

01 okt
Doe Mee Markt Montferland

Kruiswerk staat voor je klaar op zondag 1 oktober op de 'Doe Mee Markt'. Bijvoorbeeld met mantelzorgondersteuning, handige diensten, advies of een thuisgelukgesprek. Inger en Margriet vertellen je graag wat ze voor je kunnen betekenen.

Doe de woontest

Ben je benieuwd hoe veilig je huis is? In de kraam van Kruiswerk doe je de woontest en bekijk je jouw woonscore. Je krijgt direct persoonlijk tips en slimme oplossingen. Tot ziens bij Kruiswerk!

Doe Mee Markt
Albertusgebouw
Raadhuisstraat 3, 6942 BE Didam

01 oktober 2023 11:00 uur