Direct door naar content
Terug naar diensten

Traplift demonstratie 

Als traplopen niet meer zelfstandig en veilig gaat, kan een traplift een optie zijn. In de Belevingswoning in Doetinchem is het mogelijk om zelf het gemak van een traplift te ervaren. Zo kun je in alle rust ontdekken of een traplift bij jouw situatie past.

Meer lezen

Heb je een vraag over
Traplift demonstratie?

Bel ons op 0314 - 357 430 ma. t/m vr. van 9:00 - 13:00 uur
Inger Weiland Ledenservice

info@kruiswerk.nl

Kom naar de Belevingswoning aan de Ruyslaan 18 in Doetinchem.

Kruiswerk biedt iedereen die geïnteresseerd is een demonstratie aan op een traplift.
 

Belevingswoning Doetinchem

Samen met de gemeente Doetinchem, woningbouwcorporatie Sité, het Graafschap College en Zlimthuis heeft Kruiswerk Achterhoek en Liemers de Belevingswoning ingericht. In de Belevingswoning ervaren bezoekers zelf hoe eenvoudige aanpassingen het woongemak kunnen vergroten. Belangstellende kunnen ontdekken welke oplossingen er mogelijk zijn om langer comfortabel en veilig thuis te wonen. Tijdens je bezoek word je rondgeleid door één van de beleefgidsen en is er de mogelijkheid om gericht vragen te stellen.

Meer weten over de Belevingswoning?
Ga naar belevingswoningdoetinchem.nl voor meer informatie.

Leden voordeel

Wil je weten of een traplift iets is voor jou? Leden kunnen de traplift gratis uitproberen. Maak hiervoor een afspraak door te bellen met 088 - 17 17 370 of vul onderstaand formulier in.


Koninklijke Otolift is de partner van Kruiswerk op het gebied van trapliften. Leden die geïnteresseerd zijn kunnen altijd vrijblijvend een afspraak maken met de Otolift adviseur. Vanwege deze samenwerking ontvangen leden van Kruiswerk Achterhoek en Liemers 10% korting bij aankoop van een traplift.


Contactformulier