Tips voor het zomergevoel

5 tips voor het behouden van dat heerlijke zomergevoel

25 August 2020

Het einde van de zomer is bijna in het zicht. Dit betekent dat het 'echte leven' met school en werk weer gaat beginnen, of misschien al wel is begonnen. Heeft u ook zo genoten van deze vakantie? En bent u nog niet klaar voor de ‘dagelijkse sleur’? Probeer dat heerlijke vakantiegevoel vast te houden. Wij geven u graag een aantal tips. Zo zorgt u ervoor dat u ook na uw vakantie nog heerlijk kunt genieten.

Tip 1: Maak een fotoboek

In de zomer heeft u waarschijnlijk een heleboel foto’s gemaakt. Of het nu van een dagje uit is, een weekendje weg of foto’s van heerlijke dagjes uit. Herbeleef die heerlijke dagen door de mooiste foto’s uit te zoeken en er een mooi fotoboek van te maken.

Tip 2: Organiseer een picknick

Ga heerlijk picknicken met het hele gezin. Maak samen allerlei lekkere hapjes en zoek een mooi plekje. Ga heerlijk picknicken in eigen tuin of zoek een mooi plekje op in de natuur.  Vergeet ook niet een heerlijk boek of spelletje mee te nemen. Zo kunt u langer genieten van de picknick.

Tip 3: Ga heerlijk een weekendje weg

Niet iedereen is afgelopen zomer op vakantie geweest. Velen bleven ook thuis. Met dat vele thuiszitten merkt u misschien aan uzelf dat u ook wel weer toe bent aan een andere omgeving. Het hoeft niet moeilijk, duur of ingewikkeld te zijn. Ga bijvoorbeeld heerlijk naar een camping bij u in de buurt, of zet een tent in de achtertuin. Of maak gebruik van de voordeelbon van De Veldster in het Zomermagazine en huur een groepsaccommodatie met 10% korting in november 2020 t/m maart 2021 (feestdagen uitgezonderd).

Tip 4: Ga erop uit

In de zomer ben je vaak meer buiten dan in de andere seizoenen. Heerlijk buiten eten met vrienden en familie, genieten van het lekkere weer tijdens een wandeling of fietsroute of genieten van een drankje op een terras. Houdt dit ook vast in het najaar en kom niet terecht in de valkuil van bankhangen en binnen zitten. Mensen met een actief buiten- en sociaal leven zijn simpelweg gelukkiger!

Tip 5: Ontspan

In de zomer hebben we vaak meer tijd om niets te doen en tijd voor onszelf te nemen. Houd dit ontspannen gevoel ook na de zomer vast. Zorg ervoor dat u een aantal momenten per week vrij hebt en ga iets voor uzelf doen. Geniet van een heerlijk boek of tijdschrift. Maak hierbij gebruik van de voordeelbon van Naober in het Zomermagazine en ontvang korting op een jaar- of halfjaarabonnement van Naober.