Fit worden in 2020? Zoek een sportmaatje!

11 December 2019

Heeft u het voornemen fit te worden en te blijven? Zoek een sportmaatje! Samen sporten motiveert en is een stuk gezelliger. Wij geven vijf redenen waarom het een goed idee is samen te sporten!

  1. Motivatie - Een gemotiveerd sportmaatje zorgt er soms voor dat je net dat stapje extra zet.
  2. Stok achter de deur - U wilt u sportmaatjes toch niet teleurstellen? Als u met andere afspreekt, is het veel waarschijnlijker dat u zelf ook gaat.
  3. Veiligheid - Vooral in de wintermaanden is het veiliger om samen te sporten, helemaal als u buiten sport.
  4. Minder onzeker - Uw sportmaatje heeft waarschijnlijk dezelfde onzekerheden als u. Een buikje of overmatig zweten: iedereen heeft zijn of haar onzekerheden.
  5. Gezelligheid - Waar het bij het sporten natuurlijk om gaat is plezier! Je hebt een gezellige tijd samen en deelt de resultaten en vooruitgang. Dit geeft natuurlijk een motivatieboost! Samen sporten is gewoon veel gezelliger.

SKC trainingen

Kruiswerk vindt het belangrijk om u te helpen fit te worden en te blijven. Daarom bieden wij meerdere mogelijkheden om voordelig samen te sporten. Paul Zeeders (Polly’s Gym) is leefstijlcoach voor Kruiswerk en geeft personal training en SKC-trainingen. Ook hij ziet voordelen van samen sporten: “Als je langer met een groep sport dan krijg je een bepaalde band; je wordt een team.”

Polly's Gym: Speels maar intensief

Paul geeft trainingen op een speelse manier, maar er wordt wel intensief gesport. “Er wordt in het dagelijks leven al zoveel van je verwacht. Bij mijn trainingen staat plezier voorop. Daarom gebruik ik spelvormen in combinatie met kracht- en conditietraining.” Er zijn verschillende groepen waar je je aan kan sluiten, ongeacht je leeftijd. Ook kan je met minimaal vier personen een open groep starten. Kruiswerk Leden krijgen 10% korting op een abonnement en op de eerste 10 personal trainingen bij Polly’s Gym. Klik hier voor meer informatie.

AeroFitt: Sporten in ongedwongen sfeer

Bij Feelgoodclub AeroFitt sport je in een ongedwongen sfeer, waarbij iedereen zich fijn voelt. Met professionele begeleiding, persoonlijke aandacht en een compleet aanbod van fitness en wellness faciliteiten kan AeroFitt jou helpen om je persoonlijke doelen te bereiken. Wekelijks worden er meer dan 150 groepslessen gegeven bij AeroFitt. Maak als lid van Kruiswerk gratis en vrijblijvend 4 weken kennis met AeroFitt fitness of personal training. Klik hier voor meer informatie.