metamorfose

Metamorfose

27 November 2017

Sinds het hersenstaminfarct van haar man in 2004, zorgt mevrouw Derksen dag in dag uit voor haar echtgenoot. Kleindochter Isa helpt haar oma bijna elke zaterdag met klusjes in de tuin en het huis. Schoondochter Nicole vond het tijd om beide eens in het zonnetje te zetten. Via de oproep van Kruiswerk gaf ze haar dochter en haar schoonmoeder op voor de metamorfose.

Een andere look

De thuiskapper van Kruiswerk en visagist gaven oma en kleindochter een totaal andere look. Daarnaast kregen de dames nog wat praktische tips mee. “Als je brildragend bent, is een klein beetje mascara vaak al genoeg.” Vertelt visagist José. “Begin altijd met een goede foundation en concealer. En vergeet je nek en de oren niet! Concealer op je oogleden zorgt ervoor dat je oogschaduw beter blijft zitten.” Ook kapster Michaela geeft praktische tips voor thuis: “Een paar grove krulspelden inzetten en wat touperen bij de haaraanzet zorgt voor meer volume.” Visagist José vult aan: “Als je nooit make up draagt, is een beetje gezichtspoeder vaak al genoeg. Dit zorgt ervoor dat je huid een mooie matte, egale uitstraling krijgt.”

"Geen tijd om mezelf mooi te maken"

Mevrouw Derksen vond het erg leuk dat haar schoondochter haar op heeft gegeven: “Normaal gesproken heb ik geen tijd om mezelf mooi te maken. Zodra ik uit bed kom begint de zorg voor mijn man. Ik vind het erg leuk dat Nicole mij op heeft gegeven, hiermee laat ze haar waardering blijken!” Ook Isa is erg blij met het resultaat: “Normaal neem ik nooit de tijd om uitgebreid mijn make-up en haar te doen. Ik vind het erg mooi geworden!” 

Benieuwd hoe de metamorfose in zijn werk ging? Bekijk het filmpje hieronder!
Kunt u het filmpje niet goed bekijken? Bekijken hem dan via de volgende link:
https://www.youtube.com/watch?v=FOl3nwQDjCM

Ook toe aan een nieuwe coupe?

Maak het uzelf gemakkelijk en regel via Kruiswerk een kapper aan huis. Niet alleen handig voor u, maar voor het hele gezin. U bespaart flink op tijd, maar ook op kosten. 
Lees hier verder over deze dienst.