Direct door naar content

Veilig de winter door in eigen huis met deze 6 Woonverzlimmers

Woonverzlimmers zijn producten die door onze Zlimthuis experts zijn aangewezen als slim, veilig en zinvol voor in huis. In de wintermaanden zijn er weer andere gevaarlijke situaties thuis, dan in andere maanden. Zo zien we het gevaar van brandende kaarsen en de houtkachel. Er is ook gevaar voor vallen door slechte verlichting, zowel in als om huis. Met deze 6 tips geven wij jou een idee om dit zoveel mogelijk te voorkomen.

Ben je ook vaak in huis op de tast op zoek naar de lichtknop?

Met een energiezuinige plafonniere, met een bewegingssensor, ben je altijd verzekerd van sfeervol licht in jouw gang, trappenhuis of toilet. Zodra je aan komt lopen springt de lamp automatisch aan.

Bekijk hier de Lamp met bewegingssensor.

Op zoek naar een buitenlamp met automatisch verlicht huisnummer op een plek waar je geen stroom hebt?

Kies dan voor solar buitenverlichting met schemerschakeling, bewegingsmelder én huisnummer. De buitenlamp wordt automatisch ingeschakeld in de schemering en uitgeschakeld in de ochtend.

Bekijk hier de Buitenlamp op zonne-energie.

Koolmonoxide is niet waarneembaar, maar erg gevaarlijk

Deze koolmonoxidemelder geeft een sterk alarmsignaal af wanneer koolmonoxide gedetecteerd wordt.

Bekijk hier de Koolmonoxidemelder met sterk alarm.

Wist je dat inbrekers vaak eerst aanbellen om te zien of er gereageerd wordt?

Met deze videodeurbel bedenken ze zich wel twee keer. Met een videodeurbel zie je vanaf elke locatie wie er bij jouw voordeur staat.

Bekijk hier de Ring Videodeurbel.

Antislip strips met contrast zorgen ervoor dat je de treden makkelijker kan onderscheiden en verkleinen de kans op uitglijden

Antislip stickers zijn eenvoudig aan te brengen op de treden van jouw trap. Door de structuur zorgen zij dat de kans op uitglijden vermindert. Kies een juiste contrasterende kleur met jouw trap, zodat de treden beter zichtbaar zijn in het donker.

Bekijk hier de Antislip sticker.

Met voldoende verlichting voorkom je eventuele valpartijen

Deze oplaadbare sensor zaklamp is de ideale oplossing voor niet verlichte ruimtes. Doordat de zaklamp voorzien is van nachtverlichting, geeft deze automatisch licht wanneer het donker is. Wanneer er beweging gedetecteerd wordt, gaat de nachtverlichting van de zaklamp feller schijnen.

Bekijk hier de Oplaadbare sensor zaklamp.

Bekijk alle oplossingen van Zlimthuis op www.zlimthuis.nl of bel voor meer vragen naar 088 – 17 17 370 (ma. t/m vrij. van 9:00 tot 17:00 uur).

 

Vond je dit interessant? Meld je dan nu aan voor onze digitale nieuwsbrief en ontvang elke maand onze nieuwste artikelen. 

Aanmelden nieuwsbrief

Terug naar overzicht
Terug naar overzicht

Voor vragen over woonoplossingen bij jou thuis

Bel met de Zlimthuis advieslijn

088 – 17 17 370

Bereikbaar op werkdagen
9:00 – 17:00 uur

Gerelateerd artikel Tips om woningbrand te voorkomen Krant gemist? Lees online!