Direct door naar content

Ken je het woord ‘vriesvers’ al?

Als een product het label ‘vriesvers’ krijgt, wil dat zeggen dat het direct na de bereiding razendsnel ingevroren is. Bij apetito noemen we dat ‘shockfreeze’. Dankzij een temperatuur van -40° brengen we onze maaltijden in hele korte tijd in vriesconditie. Dat doen we om er een topproduct van te maken. Puur en eerlijk! 

De voordelen 

  1. Vers: Invriezen zorgt voor ultieme versheid. De groenten zijn zo goed als toen we ze bij de boer gingen halen. Er is geen tussenperiode waarin het eten in een magazijn verblijft en dus aan versheid inboet. Kortom: van het veld op je bord, of in ieder geval bijna. 
  2. Natuurlijk: Dankzij het vriesproces zijn er geen kunstmatige toevoegingen nodig om een lange houdbaarheid te verkrijgen. Smaak, kleuren, vitamines en voedingswaarden blijven zo optimaal bewaard. Daarmee is het de meest natuurlijke manier van conserveren. 
  3. Flexibel: Door de lange houdbaarheid bepaal je niet alleen wat je wilt eten, maar ook op welk moment! Vriesverse maaltijden worden op een vaste dag en tijd thuisbezorgd, zonder verplichtingen of abonnement. 
  4. Duurzaam: Heb je een keer geen tijd of komt het niet uit? Dan kunnen de maaltijden eenvoudig bewaard blijven zonder dat ze bederven. Ideaal en zo voorkomen we verspilling. 

Van onze diepvries naar die van jou? 

Maak zeer voordelig kennis met de apetito maaltijdservice! Probeer voordelig een proefpakket uit of geniet als lid van 10% korting op alle maaltijden.

 

Vond je dit interessant? Meld je dan nu aan voor onze digitale nieuwsbrief en ontvang elke maand onze nieuwste artikelen. 

Aanmelden nieuwsbrief

Terug naar overzicht
Terug naar overzicht

Voor vragen en twijfels over gezondheid

Bel met de Gezondheidslijn

088 – 17 17 345

24/7 bereikbaar

Gratis voor leden

Gerelateerde dienst Maaltijdservice Gerelateerd artikel Verse ingrediënten en maaltijden met zorg Krant gemist? Lees online!