Direct door naar content
Winterdroom 2022

Ga mee naar de Orchideeënhoeve in kerstsfeer!

Je wordt feestelijk ontvangen met koffie/thee en een heerlijke Apfelstrudel. Daarna maak je een magische wandeling door de tropische overdekte tuinen in kerstsfeer. Dankzij de weelderige beplanting, de bloemen, snelstromende beekjes en waterpartijen met tropische vissen waan je je in de jungle. Speur naar de aapjes en laat de lori’s (felgekleurde papegaaitjes) uit je hand eten. In de vlindertuin fladderen juweeltjes van vlinders rond en de altijd actieve stokstaartjes zijn in de savanne helemaal in hun element.

Rond lunchtijd schuif je aan voor een heerlijk driegangen kerstmenu. Na het dessert kun je nog een rondje door de overdekte tuinen maken. 
Dieet of allergie? Geef dit door bij het aanmelden voor deze dagtocht.


Bezoek ook zeker de nieuwe winkel met een oppervlak van 2000 m2 en inspirerende sfeerhoekjes. Daar kun je terecht voor planten, groendecoraties, woonaccessoires, kerstcadeaus en de laatste kerstinkopen voor thuis. Bij het afscheid krijgt iedereen een jungleboxje met chocolaatjes mee om thuis nog even na te genieten van deze mooie dag.
 

Dagtocht 15 december "Winterdroom"

Bij deze dagtocht zit inbegrepen:
 

  • Ontvangst met koffie/thee en apfelstrudel
  • Driegangenkerstmenu
  • Jungleboxje met chocolaatjes
     
  • Vervoer gezellige Groengrijs touringcar
  • Deze dagtocht is rollatortoegankelijk

Opstaplocaties 15 december:
Ruurlo: om 07.00 uur
Winterswijk: om 07.45 uur
Eibergen: om 08.15 uur
Lochem: om 08.45 uur


We zijn rond 10.15 uur bij de Orchideeënhoeve. De Groengrijs touringcar staat dan eind van de middag weer bij de uitgang klaar om ons rond 15.30 uur terug naar huis te rijden. We zijn tussen 17.00 en 18.00 uur weer terug. 

Algemene informatie:


Kosten per deelnemer: leden € 75 ,- en niet leden: € 83 ,- 
Betalingswijze: gepast contant bij instappen

Wegens de enorme belangstelling hebben wij enkele extra plaatsen beschikbaar gesteld. Wil jij ook graag mee? Dat kan! Aanmelden kan nog t/m dinsdag 13 december voor 12.00 uur. Aanmelden is verplicht. 

Meld je telefonisch aan bij de ledenservice op 0314 - 357 430 (bereikbaar van ma. t/m vrij. van 9:00 tot 13:00 uur) of vul het onderstaande aanmeldformulier in.

Aanmeldformulier

Algemene informatie:
Tijdens de dagtochten houden Kruiswerk en Groengrijs zich aan de richtlijnen van het RIVM die op dat moment gelden. Mochten de dagtochten i.v.m. de op dat moment geldende richtlijnen niet door kunnen gaan, dan word je daarvan op de hoogte gesteld.

Ledenvoordeel:
Ben je al lid van Kruiswerk? Dan ontvang je altijd korting op een dagtocht. De prijzen (en opstapplaatsen) vind je bij de verschillende dagtochten. 
Kijk voor meer informatie in onze agenda. Deze is te vinden via de link: www.kruiswerk.nl/agenda