Korting in de Thuiszorgwinkel

Als lid van Kruiswerk Achterhoek krijgt u altijd 10% korting op alle koopproducten in de Thuiszorgwinkel én leent u gratis krukken en rollators. Word ook lid voor slechts € 19,50 per jaar en profiteer direct van de voordelen bij de Thuiszorgwinkels in de Achterhoek!

10% korting bij de Thuiszorgwinkel

Leden van Kruiswerk maken gratis of met korting gebruik van ruim vijftig diensten, waaronder 10% korting op alle koopproducten uit de Medipoint thuiszorgwinkels. Hier vindt u allerlei producten op het gebied van mobiliteit en gezondheid. Van seniorentelefoons tot gipshoezen. Een lidmaatschap geldt voor het hele gezin, dus dat betekent dat niet alleen u, maar ook uw partner en thuiswonende kinderen profiteren van gratis krukken en 10% korting in de zorgwinkels van Medipoint (geldt alleen op koopproducten, dus niet bij overname van leen- of huurartikelen en aanschaf in de Medipoint Hulpmiddelen outlet).

Gratis krukken bij de Thuiszorgwinkel

Op vertoon van uw Kruiswerk ledenpas leent u tot maximaal 26 weken gratis krukken bij de Medipoint Thuiszorgwinkels in de Achterhoek. Deze vindt u in Doetinchem, Vorden, Winterswijk en Zutphen. U kunt in de Thuiszorgwinkels terecht voor gratis rollators, looprekken en verschillende krukken, zoals elleboogkrukken, onderarmschaalkrukken, okselkrukken en eiffelkrukken. Ook heeft Medipoint uitleenpunten waar u uw loophulpmiddelen gratis af kunt halen om te lenen. Bekijk de locaties op www.medipoint.nl/winkels.