Korting bij Thuiszorgwinkels

Voordeel bij de Thuiszorgwinkel met Kruiswerk

Medipoint heeft een breed aanbod aan zorg- en welzijnsproducten, waarbij u de mogelijkheid heeft om deze producten te lenen, huren of kopen. Als lid van Kruiswerk Achterhoek en Liemers profiteert u van diverse voordelen bij de Thuiszorgwinkels van Medipoint. Zo kunt u gratis producten lenen, krijgt u als lid exclusieve ledenaanbiedingen en 10% korting* op het volledige koopassortiment van Medipoint. Voor slechts € 19,50 bent u al lid van Kruiswerk en profiteert u direct van de voordelen bij de Thuiszorgwinkels in de Achterhoek en Liemers!

10% korting bij de Thuiszorgwinkel

Leden van Kruiswerk maken gratis of met korting gebruik van ruim vijftig diensten, waaronder 10% korting op alle koopproducten uit de Medipoint Thuiszorgwinkels. Hier vindt u allerlei producten op het gebied van mobiliteit en gezondheid. Van seniorentelefoons tot gipshoezen.

Een lidmaatschap van het Kruiswerk Achterhoek en Liemers geldt voor het hele gezin. Dit betekent dat niet alleen u, maar ook uw partner en thuiswonende kinderen profiteren van de voordelen die u krijgt als lid bij Medipoint Thuiszorgwinkels.

Leen gratis loophulpmiddelen bij Medipoint met uw Kruiswerk lidmaatschap

Op vertoon van uw Kruiswerk ledenpas leent u tot maximaal 13 weken o.a. gratis krukken bij de Medipoint Thuiszorgwinkels in de Achterhoek en Liemers. De Thuiszorgwinkels vindt u onder andere in Doetinchem, Vorden, Winterswijk en Zutphen. Voor een locatie bij u in de buurt kunt u kijken op de website van Medipoint. Hier vindt u niet alleen Medipoint Thuiszorgwinkels, maar ook uitleenpunten bij u in de buurt waar u uw loophulpmiddelen gratis af kunt halen om te lenen.

Thuiszorgwinkel Doetinchem 
Kruisbergseweg 27
7009 BL Doetinchem

Thuiszorgwinkel Vorden 
Raadhuisstraat 1
7251 AA Vorden

Thuiszorgwinkel Winterswijk 
Beatrixpark 1
7101 BN Winterswijk

Thuiszorgwinkel Zutphen
Den Elterweg 77
7207 AE Zutphen

Daarnaast ontvangt u als lid ook exclusieve aanbiedingen. Voor een overzicht van de voordelen gaat u naar de website van Medipoint.


*Deze korting is niet geldig i.c.m. andere (leden)kortingen, acties of waardebonnen.