Direct door naar content
Terug naar diensten

Kruiswerk introduceert

Wat we doen is onze leden ondersteunen als er vragen ontstaan. Ook als zij voor iemand zorgen en niet weten hoe er hulp(middelen) geregeld moet worden. Dat deden we natuurlijk al jaren aan de telefoon en dat kan vanaf nu in een goed gesprek ook bij leden thuis!” Zo biedt Kruiswerk iedereen die lid is kosteloos het Thuisgelukgesprek aan. Een fijn gesprek met onze expert bij je thuis over welke hulp je wanneer in kan zetten. Inger draagt oplossingen aan en zet jou als zorgvrager of mantelzorger op het juiste pad.

Meer lezen

Heb je een vraag over
Thuisgelukgesprek?

Bel ons op 0314 - 357 430 ma. t/m vr. van 9:00 - 13:00 uur
Chantal van Melis Ledenservice

info@kruiswerk.nl

Vraag het Thuisgelukgesprek aan

Kruiswerk helpt bij het krijgen van de juiste informatie, zodat je zelf hulp kan vinden en beslissingen kan nemen.

Het Thuisgelukgesprek

Onze Kruiswerk-experts geven informatie en advies over beschikbare zorgdiensten, financiële regelingen en andere relevante onderwerpen. Kruiswerk helpt bij het krijgen van de juiste informatie, zodat je zelf hulp kan vinden en beslissingen kan nemen.

Praktische ondersteuning

Praktische hulp bij dagelijkse taken biedt verlichting. Dit kan variëren van hulp bij boodschappen doen, het bereiden van maaltijden tot onder meer huishoudelijke taken.

Training en educatie

Als je voor iemand zorgt zijn er tal van (online) trainingen beschikbaar die je kennis en vaardigheden geven om effectief voor de zorgvrager te zorgen. Zo is er informatie over bijvoorbeeld het omgaan met specifieke medische aandoeningen, het begrijpen van medicatiebeheer of het leren van verpleegtechnieken.

Emotionele steun

Hulp nodig hebben of mantelzorger zijn is niet altijd makkelijk, zowel in fysieke, als emotionele zin. Je kan behoefte hebben aan een luisterend oor.

Respijtzorg (vervangende zorg)

Mantelzorgers hebben ook rust en vrije tijd nodig. Respijtzorg biedt mantelzorgers de mogelijkheid om tijdelijk de zorgtaken over te dragen aan een professional of vrijwilliger, zodat ze zelf even kunnen ontspannen en opladen. Onze experts vertellen je hoe je deze hulp aanvraagt.

Over thuis gesproken: is jouw woning alles wat je wenst?

Overweeg jij woningaanpassingen? Neem dan vrijblijvend contact op met Zlimthuis en vraag naar de mogelijkheden op het gebied van WoonverZlimmers en aanpassingen in huis.

“We willen voorkomen dat je straks niet meer veilig en/of zelfredzaam thuis kunt wonen. Daarom nemen wij de tijd voor jou en jouw vragen. Vervolgens brengen we jouw persoonlijke situatie en behoeftes in kaart. Dit doen we bijvoorbeeld met onze Woontest, de telefonische advieslijn en onze Thuisscan*. Hiermee geven wij jou een advies op maat. En als je wilt, helpen wij jou met het realiseren hiervan.”

Neem contact op met Zlimthuis

*Ben je langer dan een jaar lid van Kruiswerk, dan is de Thuisscan gratis. Nog geen lid? Dan betaal je € 159,- voor de Thuisscan. Je wordt dan automatisch gratis lid van Kruiswerk voor het lopende kalenderjaar.

Nog meer informatie inwinnen voordat je een Thuisgelukgesprek aanvraagt? Dat kan, wij staan altijd voor je klaar! Dit kan via het aanmeldformulier of door te bellen naar de Kruiswerk ledenservice op telefoonnummer 0314 – 357 430  (bereikbaar op maandag t/m vrijdag van 09:00 tot 13:00 uur).