Direct door naar content

Stuur ons jouw favoriete soeprecept en maak kans op de Soepbijbel van Heleen Timmermans.

Heleen Timmermans laat zien dat soep veelzijdig, gezond, lekker, snel, makkelijk en geschikt is voor elke dag.


In dit boek staan meer dan 130 overheerlijke soeprecepten. Natuurlijk de klassiekers als gazpacho, kippensoep en tomatensoep, maar ook heel spannende soepen. Een wortel-abrikozensoep met lavendel, gember en honing-geitenkaas bijvoorbeeld of de venkelsoep met vanille en chili. Het boek begint met basisrecepten. Aan de hand van duidelijke instructies en stap-voor-stapfotografie leer je alle technieken die komen kijken bij het maken van de soep, zoals bouillon trekken, roux kloppen en consommé maken. Het laatste gedeelte van het boek geeft recepten om de soepmaaltijd op te leuken. Ontdek hoe je een soep extra speciaal kunt maken met behulp van garnituren en maak de maaltijd compleet met een van de overheerlijke broodrecepten en smeersels.
 

Gooi geen restjes weg!

Tomatensoep, kippensoep, broccolisoep, pompoensoep: de mogelijkheden zijn eindeloos en er is veel ruimte om te variëren. Veel restjes in je koelkast en/of voorraadkast, maar weet je niet wat je ermee moet? Maak er soep van. Zo heb jij een lekker maaltijd en je hoeft geen eten weg te gooien. 

Meedoen aan deze win-actie is simpel.

Laat ons weten wat jouw favoriete soeprecept is en maak kans op de Soepbijbel. In het onderstaande formulier kan je een Word document uploaden met hierin jouw recept. Heb je ook een foto van jouw heerlijke soep? Dan zien wij die natuurlijk ook graag! Het winnende recept delen wij op social media en in onze nieuwsbrief.

Voorwaarden soeprecept-actie:

Stuur het antwoord in via het digitale deelnameformulier op deze pagina. De soeprecept-actie sluit op vrijdag 6 januari 2023. Uiterlijk vrijdag 20 januari 2023 ontvangt de winnaar persoonlijk bericht.