Direct door naar content

 

Koken met Pierre Wind

Liefde voor koken

Ben jij ook dagelijks te vinden in de keuken? Voor een heerlijke quiche, smeuïge pompoencake of een compleet 3-gangendiner voor jouw gezin? Dan hebben wij goed nieuws voor jou. Pierre Wind, de Haagse topchef die wel weet heeft van koken, deelt speciaal voor jou 10 gemakkelijke én bijzondere recepten.  

Kook mee! En win!

  • Heerlijke gerechten
  • Makkelijk klaar te maken 
  • Deel jouw creatie van Pierre's recept en maak kans op zijn allernieuwste kookboek!

Deel jouw creatie

Maak kans op het nieuwste boek van Pierre Wind

Kook ook mee met de heerlijke en toch makkelijke gerechten van Pierre Wind. En win zijn nieuwste boek ‘De eco keuken van Wind’.

Met dit nieuwe kookboek van Pierre Wind is het handboek voor duurzaam koken een feit. Inclusief de door Pierre eigen bedachte ‘Koken tot het kookpunt'-methode. Met deze werkwijze gaan onze kookvaardigheden drastisch veranderen. Goed voor het milieu én goed voor de portemonnee. Overkoken en aanbranden worden verbannen en door het garingsproces wordt het product er ook nog smakelijker van. Maar ook zijn beproefde ‘Koken uit de kliko’ en het ‘receptengeraamte’, waarmee je duurzaam leert koken, zorgen voor gezond en milieubewust koken. Op naar de eco keuken van ons allen.

Meedoen aan de actie?

Wil jij ook meedoen en kans maken op het boek van Pierre Wind? Stuur dan jouw recept hier in. Voorwaarde voor deelname is een lidmaatschap van Kruiswerk. Nog geen lid? Word dan nu lid en profiteer van ledenvoordeel, gratis advies van experts en handige diensten via één loket. En dat voor € 19,50 per kalenderjaar. Voor het hele gezin!

Word lid

In totaal worden er drie boeken verloot van Pierre Wind.