Direct door naar content
Terug naar diensten

Boodschappenservice

Houd je dagelijks geen tijd meer over? Of ben je iets minder goed ter been? Denk dan eens aan een boodschappenservice! Boodschappenservice B-zorgservice bezorgt graag de gewenste boodschappen bij jou thuis. Zodat je er zelf geen moeite voor hoeft te doen.

Meer lezen

Heb je een vraag over
Boodschappenservice?

Bel ons op 0314 - 357 430 ma. t/m vr. van 9:00 - 13:00 uur
Chantal van Melis Ledenservice

info@kruiswerk.nl

Laat ook jouw boodschappen thuis bezorgen

Zonder verplichting of abonnement altijd een vaste bezorger op een vast moment.

Ervaar het gemak van B-zorgservice

  • Geen verplichting of abonnement, je bestelt alleen als je iets nodig hebt;
  • Eenvoudig bestellen met de voorgedrukte persoonlijke boodschappenlijstjes;
  • Indien gewenst tot in jouw koelkast bezorgd!

Persoonlijkje boodschappenlijst

B-zorgservice bezorgt lekker makkelijk boodschappen en maaltijden aan huis. Je krijgt een persoonlijke boodschappenlijst, waar al jouw favoriete artikelen al op zijn voorgedrukt. Deze geef je af bij jouw vaste bezorger. De lijst doorbellen, mailen of appen kan ook! De bezorger bezorgt vervolgens op een vaste dag en tijd jouw boodschappen. Indien gewenst zelfs tot in de koelkast!

Vaste afspraken

Vertrouwen hebben in de bezorger en afspraken staan centraal. B-zorgservice bezorgt wekelijks op een vaste dag bij je, zonder bezorgkosten. Je zit hierbij niet vast aan een minimale afname of een abonnement.

Ledenvoordeel 

Ben je al lid van Kruiswerk? Dan betaal je geen bezorgkosten en kun je gratis gebruikmaken van de boodschappenservice van B-zorgservice.

Om de service aan te vragen bel je met 088 - 17 17 385, stuur een e-mail naar boodschappen@kruiswerk.nl of klik op onderstaande button en vul het formulier in. 

Ik heb goede ervaringen met de bezorgservice. Het is heel makkelijk en fijn. De gewone boodschappen bel ik door en maak ik op het boodschappenlijstje. Deze bel ik op maandag door. Dan kunnen ze het klaarmaken en ontvang ik mijn boodschappen op woensdag. Vervolgens brengen ze de boodschappen bij me in huis op het aanrecht. Het is allemaal heel goed te doen. Gewoon een goede service. Ik ben er blij mee!

Mevrouw Pieters