Direct door naar content

Kleur en win!

Je hoeft de deur niet uit om een leuke avond te hebben. Met deze spellen blijf jij graag een avond thuis. Begint het bij jou al te kriebelen? Aarzel dan niet. Download de kleurplaat en stuur jouw creatie naar ons op. Klaar? Kleuren maar!

DOWNLOAD DE KLEURPLAAT HIER

Voorwaarden

Stuur jouw kleurplaat op naar:
Team Kruiswerk, IJsselkade 17, 7001 AN in Doetinchem o.v.v. kleurplaat actie.

De actie sluit op 15 mei 2022. In de week daarna kiezen wij uit alle ingezonden kleurplaten twee winnaars! Zij krijgen persoonlijk bericht.

De prijs is niet in te wisselen voor contanten.

Moddervarkens
Kun jij dit varkentje wassen? Varkens rollen graag door de modder en in dit spel is dat precies wat je ze moet laten doen. Hoe viezer hoe beter. Elke beurt mag je een kaart spelen. Zo bescherm jij jouw varkens tegen de regen en tegenspelers die proberen jouw varkens te wassen. Tegelijkertijd doe jij je best om de anderen dwars te zitten. De speler die als eerst alleen maar varkens in de modder voor zich heeft liggen wint.


Mosquito
Bij Mosquito is het belangrijk om snel te observeren en te handelen. Elke speler krijgt een stapeltje kaarten. Op de kaart kan een afbeelding staan van een appel, een mug of een bij. De spelers draaien tegelijkertijd de bovenste kaart om en leggen deze open voor zich neer. Zie je twee dezelfde kaarten? Pak de appel, sla de mug of laat de bij landen op de bloem. Voer de opdracht dan zo snel mogelijk uit. Ben jij de eerste dan verdien je namelijk een lieveheersbeestje. De eerste die vijf lieveheersbeestjes weet te verzamelen heeft gewonnen.